Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesz ajándékot a barátom?
Figyelt kérdés
Több mint 3 hónapja vagyunk együtt. Mikulásra egy bögrét és ehy csokit adott míg én egy jól megrakott nagy méretű ajándéktasakot vittem. Karácsonykor már jóval többet kaptam. Nem is szólhatok semmit rá. Egy suliba járunk. Még egyszer aem hozott nekem valami kis apróságot. A "fordulónkra" is én vittem neki csokit. Amikor jön hozzánk sosem hoz egy szál virágot vagy egy tábla csokit. Ez nagyon rosszul esik. Egyébként magyon szeret és én is szeretem,de az elehén nem kén lenyűgözni engem? :) am. nem egy szegény fiúról van szó. Több tízezres játékokat vesz magának hetente. Sok pénzük van (luxusautó, 3ház stb.) Az én szüleim nincsenek eleresztve anyagilag és ő ezt tudja jól. Már anya is kérdezte (nagyon szereti a barátomat),hogy nem kaptál mág tőle semmit? nagyon bunkó vagyok? :( 16l 16f2014. jan. 8. 18:36
11/17 anonim válasza:
Istenem, de szánalmas fruska vagy. Kifogtál egy gazdag gyereket és elégedetlen vagy, amiért nem költi rád az apja pénzét.
Hányinger vagy bszki.
12/17 anonim válasza:
Igen vannak olyan emberek , akik nem ilyen örökké ajándékozós fajták. Minek minden hónapban "fordulót" tartani? nem elég évente vagy max félévente? Inkább örülnél neki , hogy szeret mégha nem is az eszedért
13/17 anonim válasza:
Nem tudom ez nálatok hogy megy.
Én se szoktam egyfolytában barátnőmnek ajándékokat venni.
De ha kell neki csoki akkor szól, és veszek.
Ha meg épp nincs nálam pénz akkor ő vesz.
14/17 A kérdező kommentje:
Tudom,de a filmekbem is azt látja az ember. Minden lány örül az apró kis gesztusoknak szerintem :)
2014. jan. 9. 00:36
15/17 anonim válasza:
Na most jöttek az okos pasi hozzászólások, hogy minek ajándék? Mineeek? Azért mert a lányoknak jól esik, ha udvarolnak Neki és igenis számít az apróság! Nem egy autóra gondolunk, hanem virág, csoki stb... elég paraszt szokás tőle, hogy van pénze és nem ad neked néha-néha napján sem semmit! Igenis egy igazi FÉRFITÓL ez elvárható, csak az a baj kedves kérdező, hogy a mai huszonéves pasik többsége csak FIÚ! És van egy kis különbség a Férfi és a Fiú között! A mai fiatalok már nem tudják azt, hogy milyen az, amikor udvarolni kell egy lánynak és ez elég szomorú! :(
16/17 anonim válasza:
Én nőként gondolom úgy, hogy a Te hozzáállásoddal nem stimmel valami. Először is inkább örülnöd kéne, hogy veled van és szeret (inkább abban kétekednék, hogy Te szereted-e igazán). Attól, hogy valakinek van pénze, még nem jelenti azt, hogy rád kell költenie. Másodszor, az talán még nagyobb probléma, hogy neten kérdezősködsz idegenektől és ne tőle kérdezed meg. Ha komolyabb probléma lesz köztetek, akkor is inkább ott fogod gyűjteni a véleményeket, minthogy vele beszéld meg?
17/17 anonim válasza:
Hát, nézd. Szerintem ne legyél követelődző. Végül is tényleg nem erről szól egy kapcsolat. Viszont azt szokták mondani, hogy mindenkinek van egy szeretetnyelve. Na, már most az, hogy kinek miből áll ez a nyelv, az nagyon sok mindentől függ. Például, hogy otthon, a szüleid hogyan fejezték ki a szeretetüket. Ha valakinek például az apukája csak pénzzel tudta kifejezni a szeretetét, akkor a kislány például felnőttként lehet követelőző, hiszen úgy rögzült benne, hogy a férfi, az apja, így fejezi ki a szeretét. Szóval, ezzel azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül olyan fontosak az ajándékok, de néha megemlítheted neki, hogy jól esne egy kis figyelmesség. Ja, és az, hogy a szülei gazdagok, nem jelenti azt, hogy ő is az. Lehet, az elköltött pénzéről be kell számolnia otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!