Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Unom h mindig olyan fiúkkal ismerkedek meg akik elhitetik h szeretnek aztán eldobnak! hol vannak a normális kedves igazi érzelemmel rendelkező fiúk??? Az önbizalmam teljesen elhagyott!!mit tegyek? elegem van a sok szerelmi bánatból!!!!16/L

és nem vagyok csúnya egyáltalán! mindenki ezt mondta!

2014. jan. 8. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A korra fogom, mert ebben a korban annyira átlagos ez a nem kellek senkinek hozzáállás mint a pattanás az arcon.

Az már egészen más kérdés, hogy huszon évesen is ugyanez a helyzet. Vagy nincsennek a felek kinőve még a tini korból (itt gondolok azokra a pasikra akik úgy hitetgetnek mint egy tinédzser ahogy szokott) vagy valami baj van.

2014. jan. 9. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Én kinőttem a tini korbol hát az exem nem annyira dehát ezért is lett ex. Ezentúl nagyon megválogatom a partnereim.

A más bajom mit értesz?

2014. jan. 9. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Más bajon ezernyi dolgot lehet érteni, ahhoz a személyeket is ismerni kell. Persze szerintem a leggyakoribb, hogy a leg éretlenebb és leg "macsósabb" srácokkal hozza össze az embert a sors (ami szerintem azért gyakori, mert ezeknek van a legnagyobb szájuk és képesek bárkinek bármit mondani és ezek próbálkoznak a legtöbb nőnél), vagy mindenért mást hibáztat az ember lánya, de ő nem érett még meg a feladatra.

Itt nem mutogatok senkire, ehhez kell ismerni az illetőt, de én is randiztam olyan lánnyal aki kapcsolatilag analfabéta, nagyban nyavalyog, hogy ő nála nem akar jönni a fehér lovas lovag, veri a mellét, hogy ő mennyire túlérett a korához képest, de úgy viselkedik, mint egy sírós 12 éves akinek a szülők nem vesznek cukorkát, de nem képes elmenni a boltba és megvenni magának. Olyan is van, hogy otthon ül és várja a sült galambot, vagy mint a pasiknál szokott lenni, annyira ledegradálja magát a saját szemében, hogy direkt hülye pasikkal kezd, mert azt hiszi nem érdemel jobbat.

De mondom, ehhez a csajt ismerni kell, de mivel már jó párral összehozott engem is a sor ezért nem tud annyira meghatni a "rendes fiúra várok évek óta" szöveg. Túl sok embernél hallottam már.

2014. jan. 10. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!