Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna ha a párod az egyéjsza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a párod az egyéjszakás kalandjáról beszélne vagy ha egy asztalnál kellene ülnöd vele? Vagy becsülnéd az őszinteségét?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 12:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, én elmeséltem az előtte lévő egyetlen ilyen kalandomat, kár volt. De hát most ha meg nem mondom el, és később derül ki.. áhh, ilyen titokkal nem lehet élni. Őt megviselte, de már egyre jobban megfeledkezik róla, jobb volt így hogy elmondtam neki. De amúgy meg nem beszélek róla, akkor se ha kérdez, nem részletezem újra és újra! Én se akarnám tudni az övét, ha lenne.
2014. jan. 8. 15:37
 12/12 Nagyak ***** válasza:
Én azt sem értem, ki az a hülye, akit zavar, ha a párjának másvalakije is volt őelőtte! Most tényleg azért haragszik bárki is a párjára, mert nem ő neki az első?! Gratulálok... (Az összehasonlítgatás elutasítása az érthető. De semmi más nem!)
2014. jan. 9. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!