Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Matematikusok! Mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Matematikusok! Mit szóltok ehhez a logikai íráshoz? (lent)

Figyelt kérdés
Tényleg ennyi logikai hiba lenne a melegek elleni érvelésben? [link]

2014. jan. 8. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Filozófusként mondom, hogy szépen össze van válogatva, bár egy-két pontatlanság azért van. Bár, megfigyeléseim szerint a legtöbb homofób nem túl intelligens, így kapásból lehet vétózni, elég csak pár érvet használni a tábláról.
2014. jan. 8. 15:34
 12/18 A kérdező kommentje:

"Következtetés: a táblázat megalkotója sem volt képes logikus ellenérvet felmutatni."

szerintem a táblázat megalkotója épp azt akarta megmutatni, hogy az ellenérvek nem állják meg a helyüket.

" bár egy-két pontatlanság azért van. "

pont ezekre lennék kíváncsi.. részleteznéd? :)

2014. jan. 8. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Az van kiírva hogy hogy NE érveljünk a párkapcsolatok ellen...szerintem is erre akarta felhívni a figyelmet a készítő. Én ezeket meleg létemre sosem vettem zokon...cirkuszoljanak csak, én meg csak nevetek hogy milyen ostoba és korlátolt emberek vannak.
2014. jan. 8. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Én aztán nem vettem zokon semmit, és értem, hogy hogy NE érveljünk a meleg kapcsolatok ellen volt a címe. Ezzel az erővel azt is leírhatta volna, hogy SEHOGY ne érveljenek ellene. Azt nem értem, hogy mi ebben a táblázatban segítség. Vagy csak nem éreztem az iróniát, vagy a szarkazmust? Általában jó érzékem van az ilyesmihez, de nekem ez most nem jött át:D A homofóbok zöme, már akik ilyenekről szoktak vitázni, úgysem érti meg, hogy mit gondol és mondd rosszul. Nem fogják leszűrni belőle, hogy jajjajjaj minden amit eddig mondtam az logikátlan, és lehet hogy nem is úgy van, stb... Szerintem nem is érdekli őket. A nem homofóboknak meg nincs szükségük a táblázatra.

Szóval ha ez egy gunyoros valami akar lenni, akkor értem, de ha nem, akkor értetlenül állok előtte a fent említett okok miatt. Pedig még az IQ-m sem alacsony. Érti valaki így már, hogy mit nem értek, és el tudná magyarázni fáradt agyamnak?:D Köszi

2014. jan. 8. 17:08
 15/18 A kérdező kommentje:

"Az van kiírva hogy hogy NE érveljünk a párkapcsolatok ellen..."

szerintem olvasd el a kísérőszöveget, ami a táblázat alatt van :D

2014. jan. 8. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem hogy miért kéne érvelni a meleg párkapcsolatok ellen?
2014. jan. 10. 23:07
 17/18 anonim ***** válasza:

"Valaki, az valaki nem. Régen is voltak sőt normálisnak számított és csak a vallás miatt van még az emberekben ez a nagy gyűlölet és ellenszenv a melegek miatt."

Nézzetek körül az ókori görögök közt, vagy vegyük át a római birodalom történelmét.

Hamar kiderül, hogy a két era alatti, hozzávetőlegesen 3 évezred (3000 év igen) alatt ez valahogy senkinek nem jelentett semmilyen problémát. Azt szeretsz akit akarsz. Azzal élvezed a testiség örömeit akivel jól esik.

"B**is" ha egy férfi megsiratja egy nagyon jó barátját mikor az meghal? Főleg ha gyerekkori barátok. Mindenki megérti, átérzi, és mintha csak egy családtagját vesztené el.

De ha ez a két férfi egy meleg pár?

"Nézd már az érzelgős kis ratyit, hogy rí', hát férfi az ilyen?"

Pedig mi a különbség? Alig valami. A két jó barát valószínű egymással nem szexeltek (bár ki tudja, hogy közösen hány lányt/lányokat "csináltak meg", hiszen erre is van példa és ez ellen senki nem ágál úgy mint a melegek ellen) míg utóbbi esetben igen. Egy jó barátság és egy párkapcsolat közti határvonal igen vékony.

Hála pár vallásnak ez elterjedt és fúj fúj ez rossz, bűn, vesszen! :S

Pedig a talpig becsületes, jótétlélek, (gyerekmolesztáló) igaz keresztény is ugyanolyan ember, mint a humanista, művészet pártoló "rohadt farturkász b**eráns". (Igyekeztem klisékkel élni, és hatásvadász módon fogalmazni, ezért ne kövezzetek meg!)

2014. jan. 24. 14:18
 18/18 anonim válasza:

Tiszta baromságokat írnak le, fogták a tudományosan igazolt és közhiedelemben terjengő dolgokat és azoknak a negatív oldalát sorakoztatták fel, és még csak nem is a teljes igazát azoknak, hanem csak a melegekre vonatkozó tényeket..

(ezt azért írom így, mert csak egykét részét olvastam el és az egyik igencsak piszkálja a csőrömet.)

Miszerint.: A melegek hajlamosak a pedofíliára, sokan pedofilok köztük..

Valamikor régebben volt ez nagyon felkapva, és ott is, ahogy még a hírekben is lehetett hallani, a tény igazából az hogy pl, hetero papok többen vannak akik gyerekeket molesztálnak vagy hasonló dolgok mint a melegek, csak érted.. a heterókat miért bántsuk? meg az most nem fontos, azt a részt ki lehet hagyni.."nem fontos"

De szerencsére én úgy láttam a tv-ben hogy ott is azt mondták hogy a heterókból több van, csak azt eltitkolják..

Hogy legyen még egy érvük a melegek ellen..

2014. jan. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!