Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mit szólna, ha 4 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szólna, ha 4 év után sem kérnék meg a kezét?

Figyelt kérdés
Mondjuk még 26 éves kor alatt.
2014. jan. 7. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 1 év után szakítanék.

Bár nincs jelentősége mert 1 hónap után kért meg a férjem és másfél év után házasodtunk 2 éve.:)

De én úgy voltam vele, hogy nincs értelme elpocsékolni a fiatal éveimet 1 pasira akire csak várok és várok....

Van ilyen ismerősöm. Nem akartam úgy járni...28 éves csaj, 2 éve senki nem jön vele össze mert azt hiszik valami gond van vele, hogy nincs pasija vagy férje. 5,5 évig volt egy pasival aki ígért mindent neki, de még összeköltözni se volt hajlandó. Egy idő után nem törődött vele. Csak akkor kapott észbe amikor a pasi már megcsalta, ezért szakítottak. Azóta volt egy 1 éjszakása egy nős pasival, és azóta semmi nem jön neki össze...

27/N

2014. jan. 7. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem kérték meg a kezem, de nekem eszemben sem volt a házasság. 8 év után, mikor gyereket szerettünk volna megkérdeztem a mostani férjemet, hogy ne házasodjunk-e meg előtte, hogy ne vadházassába szülessen már az a gyermek. És az az apasági nyilatkozat szerintem annyira megalázó. Ő meg mondta, hogy de, tartsuk meg a lagzit nyáron. 15 éve együtt vagyunk. Szeretjük egymást, de nem vagyunk túlzottan romantikusak, inkább racionálisak. A lány is rákérdezhet szerintem, mert ha a fiú hezitál, akkor lehet mondani neki, hogy figyu, akkor ne tarts fel, mert én lassan családot szeretnék. Jobb tisztázni a dolgokat. Mostanában meg túl sokan vannak a fiatal férfiak között olyanok, akik félnek elkötelezni magukat. A férjemtől mondjuk nem vártam más választ, hiszen annyi téren bizonyította már, hogy hosszú távra tervez velem. Közös lakásban közös autóval, közös erőből berendezve az otthonunkat én nem is aggódtam.
2014. jan. 9. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!