Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyit kell változnom h felvállalható legyek? Nagyon rossz alakom van jelenleg?
Vannak, akik kifejezetten a töltött galamb alakot szeretik!
Az én esetemnél egy kicsit tényleg gömbölyűbb vagy, de szép formás, nem kell ezen szégyellni semmit! Az a fontos úgyis, hogy te jól érezd magad a bőrödben :) Tényleg mozogj eleget, és ne szégyenkezz. A szépség valahol fejben dől el :)
45 évesen elviselhető és esetleg még érthető is ennyi felesleg.
fiatal nőként nincsen mentség rá.
Ha a sportos, jó testű srácok vonzanak, akkor adjál le egy 10-est, mikor már 5 kilót leadtál sokkal jobb csajnak érzed magad, és ez lelkesít a következő 5 leadására is.
Tápos srácoknak szerintem így is kellenél, de én mégis azt mondom, ne tegyél kompromisszumot. Legyél jó csaj, legyen jóképű srácod! Ép testben ép lélek! Ha csinos csajként csodálni fog környezeted, akkor majd meglátod, hogy ez mennyire igaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!