Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan tovább? 20/N
Figyelt kérdés
Szoval az elozo baratommal 2 honapig eygutt voltunk , miutan lefekudtem vele 2 honap utan masnap kozolte velem hogy neki ez nem megy mert volt baratnojet szereti...igy lett vege kapcsolatunknak....A legjobb baratnom viszont elhivott nevnapjara es kozolte hogy a fiu is ott lessz...( csak koze en biztos forrasbol tudom hogy ok eleg joba lettek miutan szakitottunk...vagyis a csaj kezdett ki vele, es a fiu se tiltakozik ) Mit tegyek mondjam el hogy tudok errol az egeszrol? Es hogy egy szemet mindketto ? Valahogy nem sok kedvem van igy ehez a nevanpos dologhoz...:/2014. jan. 7. 17:29
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ..ha valakinek valami eszebe jut csak nyugoftan irjon :D
2014. jan. 7. 17:50
12/13 anonim válasza:
A legjobb barátnődhöz mész, meg a csaj kikezdett vele és ott lesz meg nem lesz, hová tűnt Damon Hill és mi van Magdi anyussal? Aranyom, szerintem ezt benézted, magasról tojd le mit szenvednek ott össze egymással és a hasonló "kapcsolatok" kialakítása során inkább alaposabban vizsgáld meg az embert, mielőbb ágyba bújnál vele.
Persze a bosszú és a "rontsd el a partit" is érthető - de kulturált ember ilyet nem tesz, hanem inkább tesz rá. Szánalmasak - mondja és megiszik egy fröccsöt.
13/13 A kérdező kommentje:
Vegul is ithon maradtam! :D Megsem mentem el ...legyenek boldogok magasrol teszek rajuk..mert a baratnomet szerintem ugyanugy ki fogka hasznalni es majd a vegen nallam fog sirni a csaj...de erre mar nem lessz lehetosege... ;) Teszek rajuk :D Es koszonom nektek!!
2014. jan. 11. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!