Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar nagyon ez a. dolog?
Figyelt kérdés
Amikor buszon, vonaton ahol egyébként kis gyerekek is vannak egy pár cuppogósan, folyamatosan csókolja, dörgöli egymást.
Az eggyik, hogy érzékeny a fülem a kis éles zajokra, mint pl. a csámcsogás is.
A másik, hogy ott gyerekek is vannak, akiknek nem kéne ezt látni- hallani.
Vicces vagy. Szerintem ha te lennél az ő helyükben kb. torony magasról szarnád le kit idegesít a cuppogás és kit nem. A gyerekek meg ahogy fentebb írták, a tv-ben csak cifrábbakat látnak/hallanak ennél. Ha meg zavar amit hallasz, hatalmas találmány érdemes használni: fülhallgató és benne megszólaló zene... hidd el minden hallanál csak cuppogást nem. Néha csak pislogni tudok egyesek min nem képesek fennakadni. -,-
2014. jan. 7. 18:04
12/15 A kérdező kommentje:
11es, ne magadból indulj ki, legtöbben tudunk mormálisan viselkedni.
És semmire se megoldás az, ha nem vesz valaki tudomást róla.
Pl. valakit megvernek a buszon, te csak el nézel onnan?
2014. jan. 8. 08:35
13/15 anonim válasza:
Ne vedd már egy kalap alá a smárolást meg a verekedés mert teljesen más a kettő. Az egyiknél a másik védelmére kelhetsz, vagy szét választhatod őket... smárolás esetén meg baromi nagyon bunkóság lenne oda szólni hogy "ne cuppogjatok már"! -_- Sok választásod nincs egy buszon/vonaton ha arrébb tudsz menni x méterrel már nem hallasz semmit abból amit a pár csinál. Ez vonat esetében kivitelezhetőbb, buszon már kevésbé. Még mindig azt mondom hogy baromság ezen fenn akadni.
2014. jan. 8. 08:57
14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem csinálni bunkóság, nem oda szólni.
Amúgy van egy pár kísérlet, hogy az emberek mennyire nem foglalkoznak a bajba jutottakkal itthon és külföldön.
De ez kicsit más téma.
A gyerelek a tvben mást is látnakra meg, nem feltétlen engedi a szülő a gyerekét nézni a sok mocskot, inkább meséket nézetnek velük. Egy általános 3-4.es nem valami megrontott általában.
2014. jan. 8. 10:02
15/15 anonim válasza:
Szokták mondani hogy "mindenki másképp csinálja" ők így mások amúgy. Ha zavar, ha nem, nem igazán tudsz mit csinálni azon kívül, hogy próbálsz nem foglalkozni vele. Tapasztaltam már nem egy ilyet én is, de én legfeljebb annyit tettem hogy nagyobb hangerőt tettem a zenére amit hallgatok, ha az már amit csináltak számomra sok volt. Ezt felesleges firtatni tovább. Ami a segítségnyújtás illeti, itthon 10 emberből jobb esetben 2 ha megmozdul de legyen 4 ami elég elkeserítő arány. Egyedül a tavaly március 15 volt olyan amikor az emberekben segíteni akarás ébredt. Itthon a betonba döngölés a divat sajna. Mondjuk én nem tartozom az ilyenek közé. Gyerek és mesék... igaz én nagyon ritkán nézek tv-t de ha látok is meséket, hát az én gyerekkoromban nézett mesékhez képest eléggé elfajultak vannak most. Nyilván nincs benne szex meg semmi ilyesmi de nézz meg 10-15 évvel ezelőtti meséket és nézz meg mostaniakat. A kicsit túl fiatalon tudják meg mi az hogy erőszak és hasonlók. Hosszasan lehetne ezt taglalni de teljesen felesleges. Amíg a szülő is neveli a gyerekét és rendesen, addig baj nem lehet talán:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!