Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim megfenyegetett mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim megfenyegetett mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megfenyegetett, ha szakítunk akkor a barátnőmet nyilvánosan megalázza, kirúgatja a munkahelyéről és tönkreteszi az életét.

ez megy 1 hónapja.. és amilyen hülye tényleg meg is tenné..

4 éve vagyunk együtt de most teljesen bekattant.

23/L

2014. jan. 7. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem normális a barátod. Mégis, hogyan tudná elintézni, hogy kirugassák a barátnődet? Egy helyen dolgoznak vagy mi?
2014. jan. 7. 10:52
 2/12 A kérdező kommentje:
a lány főnöke a pasim nagyon jó barátja.
2014. jan. 7. 10:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Mi köze ehhez a barátnődnek?

2. Ha meg is tudja tenni, de elhangzott egy ilyen, akkor barátnőd simán beperelheti, te meg tanúskodsz mellette. Kicsit macera de visszakapja az állását és még kártérítést is. Ezt nem fogja megkockáztatni a pasid. Ha nem hülye. Ha az akkor meg ügyvéd.

3. Te egy ilyen emberrel akarsz együtt lenni aki zsarol téged, másnak gond nélkül betesz, csak mert neki éppen rossz?

Hagyd el a francba. Barátnődnek mondd el, készüljön fel ha netán tényleg próbálkozna, ne adjon felületet támadásra és ne tudja kirúgatni.

4/12 anonim ***** válasza:
hangfelvétel erről aztán mehet balra...
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sose engedd meg ,hogy zsaroljon,azonnal szakíts vele.

Ha nem teszed meg akkor mással fog zsarolni és ennek sose lesz vége.

Vegyél egy nagy levegőt és rúgd ki!

2014. jan. 7. 10:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor így tényleg simán kirúghatja. Mindenesetre, én a helyedben semmiképpen nem maradnék vele. Erről már beszéltél a barátnőddel vagy tud az egészről?
2014. jan. 7. 10:54
 7/12 A kérdező kommentje:
A pasim azt hiszi hogy a lány rámhajtott, mert küldött egy szerinte félreérthető sms-t
2014. jan. 7. 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:
He ? "A pasim azt hiszi hogy a lány rámhajtott" Meleg/biszex vagy, vagy a pasid hisz biszex/leszbikusnak ?
2014. jan. 7. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Hagyd ott ezt a pasit, mert ez egy elmebeteg!!
2014. jan. 7. 11:01
 10/12 A kérdező kommentje:

hát a pasim azt hiszi hogy be akar hálózni engem a lány, vagy legalábbis pasit akar nekem keríteni, szóval mindenféleképp keresztbe akar neki tenni.

A csaj biszex, és valóban küldött olyan smst, hogy jó csaj vagy ...bla-bla-bla, de ő mondta hogy amíg nekem pasim van addig nem ér hozzám egy ujjal se, mert akkor nem tudna a laci szemébe nézni. A laci viszont annyira bekattant erre az sms-re, hogy hetek óta vérben forognak a szemei.

2014. jan. 7. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!