Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, akinek én kérem meg a kezét? (Részletek lentebb)
Ír nekem reggelente 'jó reggelt' levelet, hoz nekem a boltból kaját, amikor találkozunk megkérdezi 'mi újság', feladja rám a zoknimat szex után, kérdezi hogy jó vagy fájdalmas az együttlét közben.
De ugyanúgy elmegy olykor találkozni a haverjával, hiába fáj pokolian. De ugyanúgy a családjához utazik olykor , hiába fáj pokolian. De ugyanúgy nem elégít ki magától se pettinggel se orálisan. Felkel hajnalban hogy időben tudjon hazajönni a munkából. Emiatt nagyon fáradt már kora este is s hétvégente napközben még 3 kávé után is. Sűrűn szeretnék vele szexelni, de 8 évvel idősebb így már nem olyan teherbíró. Mostmár nem kapok tőle rózsát,karácsonyra semmit sem kaptam mert nincs pénze még a számlákat se kifizetni. Nem tudja beosztani a pénzt! Így nem érzem magam vele biztonságban. Nemsokára költöznünk kell az albérletből,s lehet később fog hazaérni s akkor ez még tetézi a bajt. Ha ritkán iszik alkoholt társaságban az agresszívvá tesz engem, őt pedig elérzékenyíti üldözési mániák lesznek rajta úrrá és agresszívabbá válik. Ki kellett tőle könyörögnöm az eljegyzést,s már fél év is eltelt, de nincs pénze feleségül venni. El akarom hagyni csak nincs elég erőm hozzá mert sajnálom őt mert olyan kis szeretetreméltó de én sem akarok érzelmi rabszolga lenni! Káosz van és szeretnék már a dolog végére egy határozott pontot tenni.
Tudod mi a káosz?
A kérdésed.
Mennyi idősek vagytok?
Mostanában nincs elég pénze, vagy korábban is létező probléma volt ez?
Egy esküvő egy vagyon. Mert gondolom az nem jönne be neked, hogy 2 tanúval bementek a közjegyzőhöz és 5000 Ft-ért összead titeket.
Meg egy eljegyzést kierőszakolni milyen már???
Te egyébként jól keresel? Ha ő nem bírja fizetni a számlákat akkor te egyáltalán adsz bele? Mert úgy tűnik, hogy nem, mert nem azt írtad, hogy TI nem bírjátok együtt fizetni a számlákat hanem Ő.
Valamiért az az érzésem, hogy te egy eltartott barátnő vagy akinek ez jó és kényelmes, de többet szeretne, és fogna inkább egy gazdagabb pasit, de nincs szíved bántani, mert érzed, hogy méltatlanul hagynád el, főleg, hogy kierőszakoltad az eljegyzést, akkor elég cink ha te lépsz le. Ehh...
Szerintem Te egyáltalán nem szereted ezt a fiút.
Már ne is haragudj, de amíg minden rendben volt vele, rózsát vett, elhalmozott mindennel, akkor és addig jó volt neked. Most meg, hogy szerencsétlen nem áll jól anyagilag, nem tud annyiszor meglepni rózsával, most már nem jó neked??
Arról szól egy kapcsolat, hogy jóban, rosszban kitartotok egymás mellett. Szóval a jóban jó volt vele, de a rosszban már nem tartasz ki mellette?? Ez nagyon nem szép dolog Tőled. Szerintem amúgy nem Te vagy ebben a kapcsolatban az érzelmi rabszolga, hanem a párod, akit érzelmileg zsaroltál azzal, hogy megkérje a kezed.
Szerintem szánalmas és megalázó ha egy nő kierőszakolja az eljegyzést...
Ha egy pasi nem akar házasodni, vagy velem nem akar házasodni, akkor szakítanék, és lépnék. Nem vártam volna évekig a semmire, pocsékoltam volna el ezzel a fiatalságom. És pláne nem alázom meg magam ilyen kierőszakolással, férfi kézkéréssel...
Nincs pénze a számlákra? Te tartod el? Miért hagyod hogy élősködjön rajtad?
Mit keresel még mellette így? Nem értem....
27/N
Mellesleg egy esküvő nem kerül sok pénzbe... csak nem kell szaloncukor esküvőt tartani. A mi esküvőnk is a férjemmel kicsi volt, csak polgári, 15 en voltunk család, barátok, aztán egy ebéd ahol mindenki azt evett amit rendelt, és volt 4 különböző torta. Ez nem került egy vagyonba. 100 ezer alatt megvoltunk.
Ha valaki nem akar nősülni akkor csőstül jönnek a kifogások, olyannal meg nem kell együtt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!