Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó a távkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó a távkapcsolat? Értelmes válaszokat kérek! 12/L

Figyelt kérdés

2014. jan. 6. 21:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem jó, plána 12 évesen nem kéne még kapcsolat.
2014. jan. 6. 21:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Hülyék vagytok! 12 évesen pont jó egy netes barát.
2014. jan. 6. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
30 évesen sem jó.12 évesen főleg nem.
2014. jan. 6. 21:44
 14/16 A kérdező kommentje:

12.válaszoló

Köszi amit írtál,aranyos vagy! :)

2014. jan. 6. 21:45
 15/16 anonim válasza:

nem jó!

12/F

2014. jan. 6. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Könyörgöm! 12 évesen még is mit akartok egymástól? Általános iskolások vagytok.. Ha anyuci nem főz,ti éhen haltok. És akkor egy kapcsolatot akarsz?? Még is mit csinálnátok,ha találkoznátok? Legóznátok? Nevetséges,komolyan. Ébredj fel kislány. Én a Te korodban kaptam meg életem első tv-jét és basszus örültem,hogy volt cartoon network-öm.. Fogalmad sincs róla mi a szerelem.. Szerinted még a csók is ocsmány dolog,nemhogy még a szex.. Hova fajul ez a világ??
2014. jan. 7. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!