Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tönkre tesz teljesen.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tönkre tesz teljesen.

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves lány vagyok először vagyok úgy igazán szerelmes... de komolyan nagyon rosszul viselem. A fiú akibe beleszerettem szinte észre sem vesz... életembe kb 3x beszéltem vele. Ha discoba megyek ő általában mindig ott van olyankor mosolyog meg minden.. de a másik probléma hogy azthiszem 4 éve barátnője van. de ez nem biztos. mert szinte sosincs vele a barátnője nem is nagyon látom a közelében és még facebookon sincsenek kapcsolatban. Szilveszterkor megláttam őket együtt.. gondoltam belehalok azóota rohadtul rosszul érzem magamat... és persze nagy szerencsétlenségemre, mindig ott tűnik fel a srác ahol én vagyok :/ pedig nem akarok vele találkozni.. de minden nap ez végett sírok.. mert egyszerűen tudom hogy nincs esélyem... és még ha lenne is nem akarok tönkretenni egy kapcsolatot.. de mégis annyira nehéz mert annyira szeretem.. mit tegyek? nem vagyok képes elfelejteni. Segítsetek kéreem :( 17/L

2014. jan. 6. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen más nem tud segíteni, csak te saját magad. Mégis mit szeretsz benne annyira, ha alig ismered? Felejtsd el. Majd ha ad valami jelet feléd akkor tudsz érdemben tenni valamit, addig felesleges ezzel foglalkozni. Ha mosolyog rád, menj oda és beszélgess vele. Most neked honnan kellene tudnod, hogy van barátnője? Majd csak akkor fogod megtudni, ha ő elmondja neked.
2014. jan. 6. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Látod ez jó kérdés... én sem tudom mit szeretek benne annyira.. csak mágávalragadott aza pár mondat amivel hozzám szólt...de nagyon nagyon... elég félénk vagyok ő meg hát elég "menő" focista :D ami nemlényeges de akkoris..
2014. jan. 6. 18:53
 3/4 anonim válasza:
Sziia:) irj ram, ha gondolod irok fb linket is es nagyon szivesen megprobalok neked segiteni:) vagy akar csak kiontheted nekem a lelked ha gondolod:)
2014. jan. 6. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen ez így szokott lenni, ha egyedül van valaki és legalább az álmaiban együtt lehet a szexi focistával. Szerintem, ha próbálkozik, ne utasítsd el, csak bátran, nehogy elszaladj ha hozzád szól. De próbálj másfelé is keresgélni, van sok jó pasi, ne ragadj le egy ilyen nem is létező szerelemnél, kezdj el pasizni és biztosan lesz olyan, akivel érdemes lesz komolyabbra fűzni a dolgot.
2014. jan. 6. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!