Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomtól megkérdeztem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomtól megkérdeztem és azt mondta nem néz más lányokat! Ilyen van?

Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja vagyunk együtt, minden hibámmal együtt szeret és elfogad, mindenben számíthatok rá, nem nagyon beszél lányokkal. Megkérdeztem ma hogy szokott e nézni más lányokat így lazán,(:D) és mondta h nem, mert lelki ismeretfurdalása lenne, és nem érdekli különösebben, ha éppen a látószögében esik egy popsi se nézi meg:)Nagyon aranyos volt, csak annyi kihívó, p*csás lány van hogy kicsit hihetetlen, meg hogy létezik ilyen fiú:) Szerintetek ez tényleg úgy lehet ahogy mondta ?:)
2014. jan. 6. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem akarlak megbántani de szerintem csak kedvedben akart járni
2014. jan. 6. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__524..

Nem olyan régen írtam ki. Hosszú, de ha végigolvasod és elhiszed, hogy komolyan a szándékaim az adott lány iránt, hidd el, hogy a barátodat tényleg nem érdekli senki, csak te. Viszont tényleg kevesen vagyunk (ha fogalmazhatok így :D).

2014. jan. 6. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Aaaa olyan ferfi nincs:D
 4/12 A kérdező kommentje:
Többször fel jött már a téma, és mindig őszintének tűnt:)
 5/12 anonim ***** válasza:
Neki is van szeme,nem vak,biztos,hogy ami szép,azt megnézi.Emberek vagyunk,így működünk.Persze ez nem jelenti azt,hogy nem hűséges,vagy bántani akar vele,egyszerűen mindenki végigmér másokat egy-egy pillanatra.Nyilván udvariasságól előtted nem csinája és nem beszél róla,mert nem szeretne konfliktus,és nem akar megbántani.Örülj neki,hogy kultúráltan viselkedik,attól függetlenül,hogy van szeme.
2014. jan. 6. 18:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze, látja:D de azt mondta nem érdekli, látja és kész:) nem kezdi el h hú de jó vagy valami, semleges
2014. jan. 6. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak nem akar megbántani :D
2014. jan. 6. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
utánna néz... én is megnézek másokat elvégre hűséget fogadok és nem vakságot...
2014. jan. 6. 19:00
 9/12 A kérdező kommentje:
de nem lehetne hogy ő mégsem olyat ? hogy ő tényleg nem ?!
2014. jan. 6. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Bármi lehetséges.
2014. jan. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!