Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet olyan, hogy valaki nem képes kiábrándulni egy olyan emberből, aki erőszakos, verekszik, korlátozza őt?

Figyelt kérdés
Pl. ha egy pasi rendszeresen veri a feleségét/barátnőjét, vagy nem hagy neki privát teret, ellenőrzi a magánbeszélgetéseit, nem engedi el sehova, tiltja, hogy találkozzon másokkal stb. akkor az a nő hogy képes még vele maradni, hogy képes még azt mondani, hogy ők egy szerelmes pár? Most nem arra gondolok, aki azért nem hagyja el a másikat, mert nincs hová mennie, hanem aki tényleg képes ezek után is szeretni a párját és inkább hagyja, hogy így tönkretegye az életét.
2014. jan. 6. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
nagyon sok nőnek erre van szüksége.. a domináns, aggresszív hímekre buknak! kell, hogy meghatározzák az életüket! szerintem szomorú!
2014. jan. 6. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen nőknek általában rettentő kevés önbizalma van és az önértékelésük is szinte nulla. Azért nem lép mert vagy fél vagy úgy gondolja a párja pont azért szereti mert ilyeneket csinál de mégsem cseréli le, dobja ki.

Szerintem általánosságban elmondható, hogy akinek kevés az önbizalma az szereti azt, ha korlátozzák, irányítják, esetleg megalázzák.

2014. jan. 6. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Idióta, súlyosan önbizalomhiányos (megérdemlem a verést, amúgy meg szeret, ami csoda mert nem vagyok rá méltó), megfélemlített, azt hiszi ez normális, vagy mazohista. Esetleg ezekből több is egyszerre.
2014. jan. 6. 12:06
 4/5 Költőnő? ***** válasza:
valszeg vmi nem volt rendben otthon és úgymond a rosszra tanulta meg, h az a "normális". Ez egyfajta dependencia
2014. jan. 6. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:

igen szerintem is súlyos önbizalom hiánya van az ilyen nőnek, nem tartja magát semmire a pasija mellett.. nagyon elszomorító.

az utolsó írta, hogy esetleg családból hozott példa. Igen, az is előfordulhat, de például az én családomban maximális demokrácia van, nincsenek viták, megbeszélünk mindent, tényleg büszke vagyok a családomra, de a nővéremnek mégis egy olyan pasija van már nagyon sok-sok éve, aki elnyomja őt, "poénból" fikáz mindent, amit csinál a tesóm, és közben ő (a pasi) az okos, ügyes, szép, mindenhez ért blabla.. na persze.. egy óriási s***fej a csávó és IQ-ja sincsen, de nővérem odavan érte és bálványozza is.. nem tudom őt sajnálni. Kismilliószor elmondtuk már neki, hogy jobbat érdemelne. Egyébként másokkal szemben van önbizalma csak a pasijával szemben nincs.

2014. jan. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!