Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjem meg a csajt hogy hagyja békén? Vagy mit lehet ilyenkor csinálni?
Boldog párkapcsolatban élek a barátommal. Szeressük egymást egész jól megvagyunk. Viszont a volt barátnője nem hajlandó békét hagyni neki. Ő megmondta hogy ne keresse és hagyja őt békén de nem érti meg. Bízom a páromban, hisz minden napot együtt töltünk, ideje se lenne megcsalni. tudom, hogy hűséges...de már nagyon idegesítő ez a csaj. Ma történetesen telefont cseréltünk a párommal és az előbb kapott egy sms-t az exétől, hogy Szia:) tudom, hogy nem szabadna írnom de hiányzol XY vagyok.
tudom, hogy el kell mondjam neki, mert el nem titkolhatom. De valahogy ez az sms úgy jött ki mintha megkérte volna a barátom hogy ne írjon sms-t mert lehet hogy velem van. Vagy egyszerűen csak túl reagálom ....
ege, nyugodtan feltöltheted.
Am meg nem hinném, h takargatnivalója lenne a srácnak, hisz akkor nem adná neked oda a telóját sztem.
Szerintem sincs takargatni valója.
szerintem hívd vissza aztán valami frappáns szöveggel küld el melegebbre, vagy írj vissza neki hogy Szia tényleg nem kéne beszélgetnünk mert "egy kicsit felhúz hogy még mindig az exed után kajtatsz kiscsaj." vagymittudomén. a lényeg hogy bealázd és úgy mellékesen rájöjjön hogy most épp veled sms-ezik nem pedig az exével.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!