Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjem meg a csajt hogy hagyja békén? Vagy mit lehet ilyenkor csinálni?
Boldog párkapcsolatban élek a barátommal. Szeressük egymást egész jól megvagyunk. Viszont a volt barátnője nem hajlandó békét hagyni neki. Ő megmondta hogy ne keresse és hagyja őt békén de nem érti meg. Bízom a páromban, hisz minden napot együtt töltünk, ideje se lenne megcsalni. tudom, hogy hűséges...de már nagyon idegesítő ez a csaj. Ma történetesen telefont cseréltünk a párommal és az előbb kapott egy sms-t az exétől, hogy Szia:) tudom, hogy nem szabadna írnom de hiányzol XY vagyok.
tudom, hogy el kell mondjam neki, mert el nem titkolhatom. De valahogy ez az sms úgy jött ki mintha megkérte volna a barátom hogy ne írjon sms-t mert lehet hogy velem van. Vagy egyszerűen csak túl reagálom ....
Én úgy gondolom, ha a csaj nem egy pszichopata, akkor azt egy férfiembernek képesnek kell lennie "lekoptatni".
Ha ezek után a csaj ilyeneket ír, akkor ott valami nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!