Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi segithetne a bánatomon?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem birok felejteni..sok bànatot okozott egy illető aki sosem akart engem csak szexre es csinosabbnal csinosabb nőkkel randizgat:(velem meg lekezelő arrogàns es smibe néz emberileg2014. jan. 6. 03:01
2/12 anonim válasza:
szemelj ki egy másik srácot,könnyebb lesz felejteni :D
3/12 A kérdező kommentje:
Abszolut nincs senki:(mindig olyanok talàlnak be akik nem tetszenek Nem tudok hol ismerkedni:((
2014. jan. 6. 03:12
6/12 anonim válasza:
Szegénykéim:|
Irjatok privit ha gondoljátok:)
Kaptok képet is.
7/12 Mr. Truth válasza:
Az ilyen lányoknak én vagyok a legjobb gyógyszer. Csak én meg függőséget okozhatok ;)
8/12 A kérdező kommentje:
Hàt nekem amugy is nehéz mert fontos a közös érdeklődés
2014. jan. 6. 03:33
9/12 anonim válasza:
Pedig szerelmi bánatra a legjobb orvosság egy újabb szerelem.
10/12 Mr. Truth válasza:
Mesélj kedves kérdező milyen a Te érdeklődési köröd? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!