Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi segíthetne? (többi lent)
Elvesztettem a barátnőmet, de még mindig nagyon szeretem őt! Amióta külön vagyunk nem sokat beszélünk sajnos, kb utál azért amit el sem követtem, de nem képes meghallgatni :(
Kilátástalan a helyzetem, padlóra kerültem ez az egész miatt, de sikerült valamelyest talpra állnom, viszont nincs nap-perc, hogy ne gondolnék rá. Most lehet, hogy kialakul valami közte meg egy gyerek közt.. Tanácstalan vagyok, hogy mit tehetnék. Szeretném őt vissza kapni és bebizonyítani, hogy szeretem és a szakításunk oka egy hazugság! Nem tudok azóta egy nőre sem nézni úgy, ha hülyén is hangzik.
mintha csak a volt kapcsolatomat látnám..mi is egy hazugság miatt mentünk szét..
hódítsd vissza! én drukkolok neked,hogy összejöjjön a dolog.Hajrá!:))
16/L
Ha valóban vissza akarod kapni, neki kell elmondanod, hogy mit érzel.
És, ha nem hatja meg ez se, akkor már túl van a dolgon, esetleg csak egy ürügy volt, mert már lépni akart.
Én is voltam ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!