Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleolvastam barátnőm facebook beszélgetésébe, nem kellett volna! Most mit csináljak?
Sziasztok!
Barátnőmmel 4 hónapja vagyunk/voltunk együtt, a múltkor mikor nálam volt, bent maradt a jelszava facebookon és nem bírtam ellenállni, belenéztem. Egy sráccal beszélgetett, miközben velem volt, egy kiba*zott ágyban feküdtünk, miután lementem cigizni , már egyből neki írhatott.. Olyanok, hogy így kinyalja a srác, ő meg lesz*pja, meg ilyenek, mikor találkozzanak és hogy miket csinálnak.. Tiszta ideg vagyok, most mi az istent csináljak? Messze lakunk egymástól, mondjam meg, hogy beléptem és megnéztem vagy mi? Ááá remegek..
Én meg úgy gondolom, hogy tapasztalataink hatással vannak az életünkre.
Bizonyosan nem fog ezután már annyira bízni egy nőben. Nem feltétlenül kell, hogy bosszút álljon a női társadalmon, de nem lehet tudni, kinél mit vált ki egy ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!