Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megbocsájtanátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsájtanátok egy ilyen hibát? 2 hònapot jártunk, még nem feküdtem le vele ö 26 éves én 21

Figyelt kérdés
8 èvet volt a csajal most a csaj kihivta,elbeszèltè,hogy milyen jok voltak az együt töltöt idök ès együt töltötek 2 èjszakàt persze a szex volt a lènyeg,mivel,hogy mindketöjüknek volt màs pàrjuk it az egyik èn a màsik egy sràc aki annyira meggyözte a csajt,hogy meggondolta magàt ès mègsem akart kibèkülni.igy ugye maradtam èn akinek csak mondja a sràc h jovà akarja tenni csak elborult az agya a mentsège,hogy hulye mert igazàn tud szeretni

2014. jan. 6. 00:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem a kérdező a hibás, főleg nem abban, hogy nem feküdt le vele. Ettől függetlenül a # 11-es hozzáállása is beteges.
2014. jan. 6. 22:05
 22/35 anonim ***** válasza:

11, azért az meg még viccesebb, hogy azt hiszed ha egy pasi vár 4 hónapig akkor utána tuti nem fog elhagyni.

Engem az első pasim 19 évesen 4 hónap után hagyott el, mert megkapott. Végig csak a szexre gyúrt, én meg akkor még tapasztalatlan voltam, és elhittem amikor azt mondta szeret....nem volt gyanús, azt hittem ilyenek a pasik...

Na ő mesélte hogy csak szűz lányokkal szexel, és csak 1x. Mert neki az a poén hogy hülyíti őket, csak hogy elvehesse a szüzességüket, utána meg lelép, és minél nagyobbat csalódik egy lány annál inkább élvezi. Az előttem lévő csajára pl fél évet várt, az előttire pedig 1 évet.

Később is belefutottam ilyen pasiba egyszer. De akkor szerencsére a szex után feltűntek a jelei annak hogy mi volt az eredeti cél... így én dobtam ki őt amikor már csak a kifogásokat kereste miért is nem találkozunk...mert ő még annyira se volt gerinces, hogy a szemembe mondja, hogy csak arra kellettem...hanem elkezdett nem foglalkozni velem. Ilyen olyan kifogásokkal nem akart találkozni. Szóval a végén még én szakítottam vele smsben, mert még mondom, találkozni se volt hajlandó, mondván nem ér rá.. Ja persze.....

Szóval ha esetleg most nem is fog elhagyni a mostani pasid, akkor csak annyi, hogy szerencséd volt, és később nem biztos hogy így lesz. Akármennyit várathatod a pasikat, nem attól fognak veled maradni, hogy mennyi ideig nem szexeltél velük...

A túl sok várakozásnak meg egyébként is van hátránya. Pl ha az ember nehezen lesz szerelmes, de végül megtörténik, és csak az után szexelnek, és mondjuk rossz lesz, akkor bukott több hónapot az életéből a semmiért.

Én nem érzem magam ribinek azért mert a férjemmel annó kb az első randin egymásba szerettünk, és a harmadik randin le is feküdtünk. Szerelemből történt, vágytunk rá, megtettük. Kész. Mi a francra vártunk volna hónapokat?

Ha valaki veled marad a szex után az kb mázli:D és ennyi.

27/N

2014. jan. 6. 23:43
 23/35 anonim ***** válasza:

Az én volt pasim fél évet várt rám, majd megkapott és pápá, akkor naiv fejjel úgy gondoltam szeret. Aha persze... visszagondolván rengeteg jele volt annak, hogy csak kihasznál.

A te esetedben is van egy ám annál hatalmasabb jel, meg se várt, hanem már rögtön mással van, aki ráadásul az ex.

A leírásodból meg nagyon az jön le, hogy jó az ex elment akkor maradjon az aki fut utána, magyarán te. Ló nincs szamár is jó, nemde?

2014. jan. 7. 01:01
 24/35 anonim ***** válasza:
24-es, ilyet, hogy egy ferfi fel evet var, hogy lefekudjon a bnojevel, es aztan dobja, csak akkor csinal, ha a horoszkopja vizonto :D masokra nem jellemzo tudtommal
2014. jan. 7. 10:53
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem a vizöntők, a halak és a nyilasok a hűtlen kalandor típusok.
2014. jan. 7. 11:10
 26/35 anonim ***** válasza:
Kedves 22-es ahhoz képest, hogy nem a kérdező a hibás elég szépen ócsárolod a pasit megvárató lányokat!! Hiteltelen vagy és értelmezési gondjaid is vannak mert sehol nem irtam, hogy 4 hónap után tuti fix, hogy nem a szexért van velem. De 4 hónap alatt nagyobb eséllyel ki tudom ismerni annyira, hogy ezt eldöntsem és nem utolsó sorban kialakuljanak az érzelmei. Neked szerencséd volt mert nem a szexért volt veled ezért nem dobbantott 3 hét után de mint látod nem mindenki ilyen szerencsés és inkább várok 4 hónapot (várattam már 1 évet is) mert szeretem ha vannak érzelmeim is a másik irányába és 3 hét után rohadt kevés. Én az eszemet is szeretem használni aktus közben nem "ragad el a hév" mint sok tinit.
2014. jan. 7. 11:22
 27/35 anonim ***** válasza:

Azzal fekszem le akit SZERETEK nem azzal aki tetszik. És mivel nekem hónapok kellenek az érzésekhez és a max bizalomhoz ezért én ennyit várok és kész. Ha mindenkivel ágyba bújnék aki tetszik az első pár randin, kiállhatnék az utca sarokra kb.

De nekem stabil és fix érzések kellenek egy ilyen intim dologhoz ami nem 3 hét után alakul ki hanem mondjuk 4 hónap után. Ciki vagy nem ciki nálam a szex tudatos döntés a köpködést meg be lehet fejezni mert baromira nem ÉN vagyok a téma és lesz*rom ki mit gondol a 4 hónapról. Kapaszkodjatok meg volt az már 1 év is :))

11-es

2014. jan. 7. 11:30
 28/35 anonim ***** válasza:
9%
phah :D 1 ev? xD xD xD akkor te csak varj, meg varasd azt, akinek ez megfelel :D ez nem atomfizika, hanem szex :D öregem, behalok ezeken a nőkön :D mennyire féltek odaadni magatokat, meg mennyire paráztok a csalódástól :D ez már mániákus. azt hiszitek a p.ncitok a világ közepe? :D
2014. jan. 7. 12:44
 29/35 anonim ***** válasza:

Szerencse, hogy kevés olyan szenvedélyt nem ismerő csaj van mint a 11es, így van kivel élvezni a testi örömöket :)

A kérdez meg jóljárt hogy kiderült a srác bakija. Semmi baj a viselkedéssel, normális pasi lelép ha nem kap szexet, nem pedig férlekur.

2014. jan. 7. 13:18
 30/35 anonim ***** válasza:

És gondolod hogy 1 év várakozás alatt mindketten vártatok? :D hát szerintem meg csak te vártál....na mind1.

Azért mondom hogy túlzás a több hónap, mert az. Érett felnőtt ember esetében főleg.

És sorry de én szerelemből feküdtem le a férjemmel 2 hét után. Tudod az érzések nem mindenkinél ugyanolyan tempóban alakulnak ki. Nálam, a megfelelő embernél hamar megtörtént a dolog, és a férjem se feküdt volna le velem ha nem lett volna még szerelmes, mert szerelemben akarta elveszteni a szüzességét:) És csak hogy tisztázzuk, csak belé voltam/vagyok szerelmes. Másba nem voltam. (még mielőtt az jönne, hogy mindenkibe beleszeretek)

A kérdezővel kapcsolatban csak annyit írtam , hogy ha ő nem akar, nem fekszik le a párjával. És ezért nem lehet hibáztatni. Illetve jobb hogy még most kiderült milyen a pasija, és nem szexeltek...

De azért naiv dolog azt hinni, hogy csak mert hónapokat vár az ember, azért nem fog elhagyni a másik a szex után. Mert te kb ezt gondolod.

Nem azért nem fog elhagyni mert váratod, hanem mert eleve ilyen típus.:)

De nyugodtan várj hónapokat. Senki nem akadályoz meg benne.

22 voltam

2014. jan. 7. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!