Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyáék azt hiszik, h ver a barátom, hogy győzzem meg őket, hogy nem?
Ma délután a hátára kapott és elesett. Úgy esett, hogy összevert engem is. Nem győzött bocsánatot kérni. Van egy kisebb monoklim. Amikor hazáértem letámadtak, hogy megvert. Azon voltak, hogy felhívás a párom szüleit. Nem hisznek nekem, pedig elmeséltem a szituációt. Most is minden lépésüket figyelem, nehogy bajt hozzanak a barátom fejére. Hogy győzzem meg anyáékat, hogy nem vert meg?
Egy éve vagyunk együtt. 16/l és 16\f
Bocsi telefonon vagyok és kijavította, amit írtam.
*Anyáék
*ver
*elmondása
elmondtam
Megint a telefon
Képzeld magad a helyükbe: Hazamegy a lányod, akit féltesz, óvsz, egy monoklival a szeme helyén. Ideges, egyfolytában védekezik hogy játszottak és elestek. Tudod hogy elég nehéz PONT ÚGY esni hogy egy monokli PONTOSAN a szeme alatt legyen.
Te mire gondolnál? Szerintem eléggé ki lennél akadva.
bizony lehet monoklija valakinek eséstől... akár úgy, mint nekem, a homlokom csaptam oda, és a nehézségi erőnek megfelelően a vér szépen lefelé szivárog, és ott a monokli...
illetve koponyasérülésre utal a pápaszem-haematoma.
Tudom, milyen nehéz kimagyarázni, én egyszer elesdtem jégen, pechemre kocsma előtt. Mentőt hívtak, baleseti. Felírták, hogy mentős elmondása szerint kocsma előtt járdán feküdt... hát köszi. Ezzel mehettem később a biztosítóhoz a törés miatt, akik nem fizettek, mert nem volt véralkohol eredmény. Minek lett volna, az orvosnak elmondtam, hogy nem ittam, buszról mentem haza meló után :(
Mi az a pampuska?
Miért nem ismered be, hogy megütött a barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!