Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10éves párkapcsolata van,5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10éves párkapcsolata van,5 éve együtt is élnek. Mért nem tudja otthagyni, ha szeret?

Figyelt kérdés
Azt mondja, neki idő kell, de ez nem fog most már sokáig így menni. Ők "csak" együtt vannak, nincs se házasság, gyerek, semmi közös. Azt is mondta, nem lehet csak úgy kidobni valakit...de szeret. Mit tegyek???
2009. nov. 29. 20:04
 1/6 anonim válasza:
100%
Hát ha nem akarja otthagyni akkor érez valamit iránta!Vagy már megszokta és nem tudja mit kezdene az illető nélkül...
2009. nov. 29. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Ne haragudj, de ha férfiról van szó, akkor annyi, hogy megakarja tartani a biztos pontot, de kell neki az izgalom is. Állítsd választás elé, ha szeret, lépni fog.

2009. nov. 29. 20:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Megtettem, de azt én is beláttam, hogy egy 10 éves kapcsolatot feldobni hipp-hopp nem lehet. Szóval ő azt mondta erre, hogy még egy kis idő kell neki. Adtam még két hónapot, de ha nem lép, akkor ennyi volt. :(
2009. nov. 29. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Kitartás. Lehet, hogy tényleg csak tisztáznia kell magában a dolgokat. De arra figyelj, hogy érezze, hogy komolyan gondolod, hogyha nem lép, nem leszel másodhegedűs.
2009. nov. 29. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
mert teis naív vagy, és belementél egy szerető kapcsolatba.....azért nem tudja otthagyni, mert nem szeret eléggé, csak hitegetett h megdughasson. ezvan...
2009. nov. 30. 02:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hiphopp feladni nem lehet 10 évet de mire lép, rá fog menni a ti kapcsolatotok! a megszokás nagy úr, fél változtatni. És valszeg nem is fog mostanában. Ha nem tudod rövidre zárni néhány nap alatt ezt az ügyet, sztem ne is erőlködj! Lépj tovább, pazarolod az idődet!
2009. nov. 30. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!