Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy része csak azért akar párkapcsolatot, hogy egy biztos "lyuk" legyen mellettük mindig?
Mind!
Amelyik nem azt vallja, az tunya, petyhüdt, alamuszi, stb., stb., ...
És ott vannak a fészekrakó típusok is, őket nem érti senki, mert sokszor azok is megmarhulnak...
Látom sok a kicsavart értékrendű ember.
Nem akarok "lyukért" kapcsolatot. Sőt, nem akarok olyan kapcsolatot, ahol a szexről szól az egész. Fontos, de nem ez a lényeg. Én családot szeretnék alapítani egy olyan nővel, akivel szeretjük/megértjük és kiegészítjük egymást és mondjuk még a szex is jó. De ez utóbbi nem olyan fontos, mint az előtte felsoroltak.
Más szóval csak komoly kapcsolatban gondolkodom.
Az más kérdés, hogy a mai generációk mind szexpajtásként tekintenek a párjukra, még a 30-as korosztályból is. Szerintem ez undorító, visszataszító. Igen tudom, hogy kisebbséget képviselek ezzel a nézettel, de nem mindenki olyan, mint a többség. Szerencsére. Ők meg is kapják érte a "jutalmukat" az élettől.
22/F
7-es te még elég naiv vagy,maradjunk annyiban.
A nők nem kaphatóak csak szexre,tehát a férfiaknak ha szexelni akarnak kapcsolatot kell kialakítaniuk.
Amelyik nő ebben benne van,azt lenézik,ezért ilyen kevés van.És nem akárkivel szexelnek,nyilván van választék bőven.
Ha a nők nagy része nem lenne ilyen gátlásos,és nem félne,hogy terhes lesz,fele ennyi párkapcsolat nem lenne.
A szex egy fontos dolog és ezt fegyverként használják a nők.Így találnak olyat,aki ha nem is eltartja őket,de biztos alapokra helyezi az életüket.
Egyedül nehezebb boldogulni.
Aztán évek múlva már marad a megszokás.A szex is unalmas lesz.Vagy lesz egy szerető vagy marad az önszex.
Ez nem értékrend kérdése.
Ilyen az emberi természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!