Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom nem akar lefeküdni velem? Hogyan vegyem rá?
Az a helyzet,hogy nemrég kicsit összekaptunk, és rákérdeztem,hogy nem-e csak azért van velem, hogy legyen kivel szexelnie, mivel teljesen úgy éreztem.
Ő ezt vádaskodásnak érezte,és azt mondta, hogy ő akkor be fogja bizonyítani nekem,hogy ez nem így van és nem fog velem lefeküdni egy ideig.
Jövőhéten pedig kirándulni megyünk, és mikor ez szóba került,felhozta,hogy ő mit is ígért a minap,bizonyítani akar.
Nem tudom mit tehetnék, mert nagyon önfejű. Hiába mondtam neki,hogy nem kell semmit bizonyítani,mert a minap átbeszéltük és megnyugodtam, nekem csak annyira volt szükségem.
Mit tennétek? Én nem szeretném,hogy az kimaradjon, hisz nincs is sok lehetőségünk együtt lenni úgy, csak ott majd ://
Ha valaki szereti a másikat, akkor törekszik arra,
hogy a másiknak jó legyen. Ha te reszelni akarsz,
akkor reszeljetek.. Ne takarózzon ilyen bizonyít-
gatós dumával :)
Az a helyzet,hogy a szülei is ott lesznek, igaz mi külön szobába, de itthonról olyan 'jelmezt' nem tudok elvinni.
Óvszert sem, mert ha anya megtalálja odacsomagolva, nem jutok el a kirándulásra.
Ezért még régebb úgy terveztük,hogy ő visz óvszert, és...
De nem értem, ezen amit mondtam neki a minap miért kellett így besértődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!