Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat rossz szexel?

Figyelt kérdés

Még elég friss a dolog,a hét elején jutottunk el odáig,hogy lefeküdtünk.Alapból nagyon rendes srácról van szó,kedves és vicces,viszont a szex nagyon kiábrándító volt.

A rossz talán nem a legjobb jelző rá,inkább a fájdalmas.Az előjáték sem volt,ami utána jött,viszont "iszonyat".Az elején szóltam neki,hogy fáj,megpróbált jobban figyelni,az lett belőle,hogy alig ért hozzám,már szinte vártam,hogy mikor legyen vége,amikor kimentem a mosdóba csípett ahogy pisiltem,csupra vér voltam.

Azóta minden nap kérdezi,hogy mikor találkozhatunk megint(nem egy városban élünk),próbálom húzni az időt arra hivatkozva,hogy hamarosan kezdődnek a vizsgáim,de az az igazság,hogy nem merek rágondolni,hogy újra lefekszünk.

Nem akarom megbántani,mert jó ember,de nem bírok mit kezdeni ezzel a helyzettel.

Tudnátok tanácsot adni?Szerintetek javulhat a dolog?

(Előtte volt egy 2 éves kapcsolatom,ott nem volt semmi ilyen jellegű gond,szóval nem szűz lány panaszkodásról van szó)

2014. jan. 4. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a nagy bohoccal sem tudott cirkuszt csinalni...:-)
2014. jan. 4. 21:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek ha leültetem és elmondom neki jobban megfogja érteni mint az ágyban?
2014. jan. 4. 21:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Most vesztetted el a szüzességed??
2014. jan. 4. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem mondd el neki, hogy szívesen találkozol vele, de ha a szexnél továbbra is azt tartja szem előtt, hogy "tetszik neki a hangod" (ami inkább fájdalomból ered, ezek szerint), mint az, hogy neked maga az aktus tetsszen, akkor ebből többet te nem kérsz. A férfiakkal nem lehet finoman beszélni, célzásokból nem értenek. Igenis mondd el neki, hogy mi a gond, hogy szánjon rád több időt, mert enélkül ez fájni fog és mondd el azt is, hogy miatta kivéreztél, tán meghatja a bizonyíték (mintha szükség lenne rá, de mégis).
2014. jan. 4. 21:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves 13!

Nem,most veszítettem el,abban az esetben fel sem tettem a kérdést.Alul ott van,hogy előtte volt egy 2 éves kapcsolatom,tehát nem szűz lány panaszkodásáról van szó.

2014. jan. 4. 21:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Bocsi, azt valahogy kihagytam :O

De ha jó fej és rendes srác amúgy, meg lehetne beszélni vele.

Mond neki,hogy kiábrándító volt számodra az együttlét,és olyan élményt többet nem szeretnél.

2014. jan. 4. 21:13
 17/18 A kérdező kommentje:
Én is remélem,hogy meglehet vele beszélni a dolgot,de félek,hogy ugyan annyira nem venné figyelembe,mint az ágyban,meg nekem picit furának tűnik,hogy a fájdalmasabb hangot tartja vonzónak,így kicsit tartok tőle,hogy direkt ezt élvezi,de nem hiszem,hogy a vonzó lenne a vér.
2014. jan. 4. 21:26
 18/18 anonim válasza:

ha valakivel s..r a szex, azt nem érdemes erőltetni, meg tanítgatni. Ha annyira nagyon egy hullámhosszon lennétek, nem nagyon kellene előjátékkal időt tölteni.

Az hogy kedves meg vicces, nem elég. Kell hogy legyen vonzalom, vágy, anélkül felesleges szexelni. Nem ő lesz a te embered.

2014. jan. 5. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!