Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belenéztem a párom Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenéztem a párom Facebook fiókjába, az nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Ha a bnőtök belenézne nagyon haragudnátok. Ha szólnék neki hogy ne hagyja nyitva mert félek hogy belenézek az gáz?
2014. jan. 4. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én exem rendszeren átnézte a híváslistámat, az sms-eimet, meg a facemet, mailjeimet. Nem csoda, hogy végeztünk.

22/L

2014. jan. 4. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Amikor van csajom, nincs előtte titkolni valóm, deez azt jelzi, hogy nem bízik bennem, ha azt lesi, kinek irtam, meg ilyenek. És az gond...
2014. jan. 4. 19:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Háát igaziból rosszak a tapasztalataim, és fúrt a kíváncsiság és belenéztem. Aztán végül is nem találtam nagyon gáz dolgot... Hát de olyat amin felhúzhatnám magam biztos találhatnék ha nagyon akarok. Félre lehet érteni mindent. Szóval tudom hogy nem jó nézegetni figyelni ilyesmit, de ha megint benne hagyja a jelszavát akkor már csak azért is megfogom nézni mert ő érdekel a legjobban a világon. Szóval gondoltam szólni kéne hogy ne hagyja úgy de akkor meg jön az hogy nem bízok benne, és ha még kutakodok tovább akkor nem is fogok. Szóval mit tegyek?
2014. jan. 4. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:

40 éves vagyok, 20 éve férjnél. Nem csalom a páromat, semmi olyan nincs a facebookomban, vagy a levelezéseimben, amit titkolnom kellene.

A windows jegyez minden jelszót, és mivel külön gépem van, amíg főzök, teregetek, nem lépek ki.

De ha egyszer észrevenném, hogy a férjem olvasgatja, az garantáltan a házasságunk végét jelentené! Talán ez az egy, amit soha nem tudnék neki megbocsájtani.

2014. jan. 4. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy kis magánélet mindenkinek kell. Minden kapcsolatban és házasságban is. Kell egy kis magánszféra.

És igen nem egy értelmes emberre vall aki ilyet csinál.

2014. jan. 4. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:

A barátom jelszava el van mentve a gépemen és az enyém is az övén. Bármikor beléphetnénk nézelődni, de nem tesszük, mert megbízunk egymásban. Mondta már, hogy be is léphetek, ha akarok, nincsenek titkai előttem. Ez fordítva is így működik.

Ha így tálalod, tényleg gáz. Én elmondanám az okát is, hogy értse, hogy a rossz tapasztalatok miatt vannak ilyen gondolataid. Úgy már kicsit másként fest a dolog, mintha csak odadobod neki, hogy "félek, hogy belenézek". :)

23N

2014. jan. 4. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!