Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a párom Facebook fiókjába, az nagyon gáz?
Az én exem rendszeren átnézte a híváslistámat, az sms-eimet, meg a facemet, mailjeimet. Nem csoda, hogy végeztünk.
22/L
40 éves vagyok, 20 éve férjnél. Nem csalom a páromat, semmi olyan nincs a facebookomban, vagy a levelezéseimben, amit titkolnom kellene.
A windows jegyez minden jelszót, és mivel külön gépem van, amíg főzök, teregetek, nem lépek ki.
De ha egyszer észrevenném, hogy a férjem olvasgatja, az garantáltan a házasságunk végét jelentené! Talán ez az egy, amit soha nem tudnék neki megbocsájtani.
Egy kis magánélet mindenkinek kell. Minden kapcsolatban és házasságban is. Kell egy kis magánszféra.
És igen nem egy értelmes emberre vall aki ilyet csinál.
A barátom jelszava el van mentve a gépemen és az enyém is az övén. Bármikor beléphetnénk nézelődni, de nem tesszük, mert megbízunk egymásban. Mondta már, hogy be is léphetek, ha akarok, nincsenek titkai előttem. Ez fordítva is így működik.
Ha így tálalod, tényleg gáz. Én elmondanám az okát is, hogy értse, hogy a rossz tapasztalatok miatt vannak ilyen gondolataid. Úgy már kicsit másként fest a dolog, mintha csak odadobod neki, hogy "félek, hogy belenézek". :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!