Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya szakítás utáni bosszú?
Nos vannak intim képeim az ex barátnőmről, egy nagyon csúnya otthagyás után ezeket a képeket szétküldeni az interneten az már túl durva bosszú lenne?
Jogi következmények is lehetnek?
Oda s neked kelenel elküldened...
Nőjj fel..., de tényleg..ez annyira gyerekes...
A csaj szemét, de te kezdtél vele, tanulj ebből...
/engem is csaltak már meg, nagyon-nagyon csúnyán...és igaza volt annak, aki azt mondta, hogy a boldogság a legnagyobb bosszú...8 évvel azelőtt történt hogy férjhezmentem, 1 hónappal az esküvő előtt találkoztam vele, és részegen ostorozta magát, hgy miylen volt...tudod mit? Nem éreztem semmit, az ég adta világon semmit, ez neki rosszabb volt, pedig nem akartam bosszút állni, nem ért annyit, jobban fájt annál, hogy a bosszún gondolkozzak, én szakítottam, de akkor még szerettem annyira, hogy úgy se akarjak neki rosszat, hogy 6 lány az akivel tudom, hogy megcsalt, ebből 3-at közelebbről is ismerek.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!