Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan bolondítsam magamba?
Van egy srác akivel egy éve szakítottunk. Odavoltam érte annak ellenére is hogy neki semmi se tetszett, "minden veszekedésünknél én voltam a hibás" és folyton más lányokkal flörtölgetett, az is lehet hogy megcsalt de ez nem derült ki végül..A lényeg az, hogy ő a szakításunk után azt mondta sose szeretett csak elővett ha kellett..Szeretném a saját módszerével megbosszulni, magamba bolondítani aztán eldobni. Erre szeretnék tippeket kapni,hogy mit kéne tennem..Mit szeretnek az ilyen srácok a lányokban? Olyan kommenteket légyszi ne írjatok hogy ne tegyem meg hogy ez hülyeség..
Előre is köszönöm a segítséget!
tudod mi a legnagyobb bosszú?
ha bombanővé válsz, gyönyörű, csinos leszel, és felszedsz egy olyan fullos jó pasit, amilyen ő sohasem lehet
ha így meglát titeket, már tutira megbosszultál minden sz.art, amit tőle kaptál!
a te "ötleted" pitiáner, és általában mindig rosszul sülnek el az ilyen tervek, mindig a fordítottjára, szóval szerintem hagyd... ha nem szeretett, ne gondold már, hogy ezek után valaha is magadba tudnád bolondítani... eddig sem tudtad, ezután sem tudod majd, ennyi. szexre kellenél megint, aztán megint csúnyán koppannál, mert lehet beleszeretsz ő meg kidob téged mint egy használt papírzsepit. szerintem ez nagyon rossz bosszú, olyan, mintha magad ellen forralnál bosszút. ez a pasi egy gyökér, ne hagyd, hogy megint megkaphasson és kihasználhasson.
telibe találtál, 4 év a korkülömbség köztünk.
Nem mondanám hogy eddig fiúsan öltözködtem, de az tény hogy magassarkút nem nagyon viseltem és inkább nadrágokat hordtam mint szoknyát..De csak azért mert szerinte a magassarkú kopogása idegesítő..
Amúgy igazad lehet..Valamiért mégis csak elkezdett velem járni és másfél évig velem volt..
Fejed tetejére állsz akkor se fog össze jönni. Ráadásul kissé szánalmas is, főleg, hogy még a szakítás után 1 évvel is ezen lovagolsz. Már rég más pasival kellene lenned, de legalábbis elfelejtened a francba és a magad életével foglalkozni.
26F
Miért ne értené ezt egy pasi, vannak szemét nők is akik ugyanezt megteszik egy pasival, amit veled a barátod!?
Mindegy kit kérdezel, szerintem veszett ügy a próbálkozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!