Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom utálni?
Miért van az,h bármennyire is felidegesít,pár óra,és én kérek bocsánatot tőle?! Pl ma is: Ugy volt találkozunk,aztán mondta,h közbejött megint valami de már 2hónapja egy órát nem volt képes szánni rám,de minden nap sms.zünk,jól elvagyunk tetszek neki,nekem is ő nagyon! Szóval kiakadtam rá,mondtam,h okk ez igy nekem nem pálya de most megint bocsit kértem tőle! Miért NEM tudok rá HARAGUDNI,és MEGUTÁLNI??!!??
18 éves lány vagyok.
Azért mert gyenge és szerencsétlen vagy. Bármit megtehet veled, bárhogy leszarhat, bárhogy a lelkedbe tiporhat, te sosem fogsz kiállni magadért, és harcolni az igazadért, vagy megoldani a problémát, mindig engedni fogsz neki. Manipulálható vagy, éretlen és naiv. Soha a büdös életben nem leszel boldog, ha ilyen maradsz.
Kezdhetnéd azzal, hogy olyan sráccal jársz, aki szeret téged.
Lehet ilyen a személyiséged... én sem tudok senkit utálni... azt se aki átvert hülyített vagy mással jött össze helyettem
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!