Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kiröhögnétek a párotokat ha ez történne vele?
Figyelt kérdés
Barátom beszolt nekem és meg akartam huzni a fülét hülyeségből, erre állon térdelt de ugy,hogy ömlött a vér a számból és még annyit se mondott,hogy bocsi hanem kiröhögött a haverjaival...2014. jan. 3. 18:14
11/22 anonim válasza:
Hány éves amúgy a pacák? Nem gondolkodtál még el azon, hogy esetleg szellemileg érettebb fiút keress magad mellé?
12/22 anonim válasza:
Én egyszer "beleszaladtam" a párom öklébe mikor hülyéskedtünk és nekem is vérzett a szám,de ő volt elsápadva meg nem győzött bocsánatot kérni!
És te együtt vagy még a pasiddal mert ebből az látszik,hogy kissé bunkócska!?
13/22 A kérdező kommentje:
20...
2014. jan. 3. 18:28
14/22 anonim válasza:
Na akkor tessék váltani, mert akinek 20 évesen ennyi esze van, hogy még bocsánatot sem képes kérni, azzal élvezetes lenne a jövőd...
15/22 anonim válasza:
Ne haragudj meg hogy ezt mondom ,de ha a pasid 20 éves akkor te se vagy sokkal idősebb. Én ha a barátnőmet ugy megrúgom hogy vérzik , nemhogy kinevetném 20 éves létemre hanem inkább még az ügyeletre is bevinném megnézetni hogy komolyabb dolog nem -e történt, nemhogy kinevetni. Én 20 éves fejjel megmondom neked hogy addig hagyd ott azt a hülye majmot amég tudod , mert ha most igy viselkedik akkor nem változik meg. De kitalálom egy idióta , keménykedő , a barátai előtt téged lenéző vagy tirtokának tekintő kis hülye , aki nagy valószínűséggel vmi alacsony szintű szakiskolát is épphogy 2-es elvégzett. Ha meg nem akkor ennek az ellenkezője , egy gazdag ficúr. De szerintem a első. Most mond meg ha nem igy van
16/22 anonim válasza:
Ilyet normális férfi nem csinál, csak egy állat. Ha mellette maradsz, az azt jelenti hogy nem vagy önérzetes nő, akkor pedig bármit meg lehet tenni veled később is.
17/22 Frepi voook válasza:
Egy bocsi lenne a minimum... Szegény eléggé butácska és mellé nagyon bunkó. :)
18/22 anonim válasza:
Van ám nekünk férfiaknak is egy pont ahol fáj ha megtérdelnek... A többit rád bízom. ;)
19/22 Frepi voook válasza:
18#
Most nem azon van a hangsúly, hogy hova rúgunk. Azon van hogy egy bunkóról beszélünk aki nem tiszteli és vagy nem szereti a barátnőjét.
20/22 anonim válasza:
Azt még TALÁN megértem, hogy ott hirtelen nem tudta hogyan reagálja le a helyzetet a haverjai előtt, de hogy még ő nézzen hülyének, amiért megemlíted neki, hogy bunkó volt... Szégyen! Dobd ki a marhát a fenébe és keress egy értelmesebbet! Neki guminő való nem igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!