Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is kiröhögnétek a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is kiröhögnétek a párotokat ha ez történne vele?

Figyelt kérdés
Barátom beszolt nekem és meg akartam huzni a fülét hülyeségből, erre állon térdelt de ugy,hogy ömlött a vér a számból és még annyit se mondott,hogy bocsi hanem kiröhögött a haverjaival...
2014. jan. 3. 18:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hány éves amúgy a pacák? Nem gondolkodtál még el azon, hogy esetleg szellemileg érettebb fiút keress magad mellé?
2014. jan. 3. 18:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer "beleszaladtam" a párom öklébe mikor hülyéskedtünk és nekem is vérzett a szám,de ő volt elsápadva meg nem győzött bocsánatot kérni!

És te együtt vagy még a pasiddal mert ebből az látszik,hogy kissé bunkócska!?

2014. jan. 3. 18:27
 13/22 A kérdező kommentje:
20...
2014. jan. 3. 18:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor tessék váltani, mert akinek 20 évesen ennyi esze van, hogy még bocsánatot sem képes kérni, azzal élvezetes lenne a jövőd...
2014. jan. 3. 18:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg hogy ezt mondom ,de ha a pasid 20 éves akkor te se vagy sokkal idősebb. Én ha a barátnőmet ugy megrúgom hogy vérzik , nemhogy kinevetném 20 éves létemre hanem inkább még az ügyeletre is bevinném megnézetni hogy komolyabb dolog nem -e történt, nemhogy kinevetni. Én 20 éves fejjel megmondom neked hogy addig hagyd ott azt a hülye majmot amég tudod , mert ha most igy viselkedik akkor nem változik meg. De kitalálom egy idióta , keménykedő , a barátai előtt téged lenéző vagy tirtokának tekintő kis hülye , aki nagy valószínűséggel vmi alacsony szintű szakiskolát is épphogy 2-es elvégzett. Ha meg nem akkor ennek az ellenkezője , egy gazdag ficúr. De szerintem a első. Most mond meg ha nem igy van
2014. jan. 3. 18:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Ilyet normális férfi nem csinál, csak egy állat. Ha mellette maradsz, az azt jelenti hogy nem vagy önérzetes nő, akkor pedig bármit meg lehet tenni veled később is.
2014. jan. 3. 18:36
 17/22 Frepi voook ***** válasza:
Egy bocsi lenne a minimum... Szegény eléggé butácska és mellé nagyon bunkó. :)
2014. jan. 3. 18:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Van ám nekünk férfiaknak is egy pont ahol fáj ha megtérdelnek... A többit rád bízom. ;)
2014. jan. 3. 18:37
 19/22 Frepi voook ***** válasza:

18#

Most nem azon van a hangsúly, hogy hova rúgunk. Azon van hogy egy bunkóról beszélünk aki nem tiszteli és vagy nem szereti a barátnőjét.

2014. jan. 3. 18:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt még TALÁN megértem, hogy ott hirtelen nem tudta hogyan reagálja le a helyzetet a haverjai előtt, de hogy még ő nézzen hülyének, amiért megemlíted neki, hogy bunkó volt... Szégyen! Dobd ki a marhát a fenébe és keress egy értelmesebbet! Neki guminő való nem igazi.
2014. jan. 3. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!