Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálta?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a párom születésnapja, és ugye mindketten fent vagyunk a közösségi oldalon, mindenki írt neki köszöntőt a falára.

Kivéve az egyik barátnőm, aki privát üzenetben írta meg neki,hogy nagyon boldogat kíván 2 puszi smile kíséretében, pedig még ők ketten soha nem beszéltek, egyszer látták egymást, akkor sem voltak bemutatva egymásnak.

Nem tudom miért,de nekem ez fura volt. Ti mit gondolnátok?

2014. jan. 3. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

1. honnan tudod, hogy a barátodnak üzenetbe küldte ezt?

2. lehet hogy csak kedves akart lenni

3. ha mégis akarna tőle vmit, akkor meg csak a barátodon múlik, nem rajtad. Ha megcsal, akkor lehet később mással csal meg. Ha meg szeret, akkor mind1 mit írogat neki a barátnőd

2014. jan. 3. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
huhhhaaaaa....ez bosszút kíván.
2014. jan. 3. 17:43
 3/5 WheneverYouWant ***** válasza:
Elég gyanús.
2014. jan. 3. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt gondolnám elsőre, hogy kémkedsz, és ez nagyon nagyon csúnya dolog ;)
2014. jan. 3. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Onnan tudom,hogy a barátom elmondta,megmutatta,hogy minek írogat ő neki privátban, mikor mindenki, még az is aki jól ismeri őt, a falára írt.

Eszembe sem jutna kutakodni az üzeneteiben.

2014. jan. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!