Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthattam el? 20/L
A baratom viharos hirtelenseggel kilepett a kapcsolatunkbol, ugyhogy arra kell gondolnom, bennem van a hiba, velem van baj. Segitenetek ezeket megtalalni, hogy kesobb ne kovessem el oket?
Rossz tulajdonsagaim:
- nehany dologban infantilis, peldaul: fiatalabbak tarsasaga, rajzfilm nezes, pletykalkodas baratnokkel
- nagyobb tarsasagban visszafogott, csendes
- elvont (rajzolas, festeszet, versiras, filozofalas)
- szetszortsag
- anti partyarc
- kulsovel valo extra torodes: sport, kozmetika, divatlapok tanulmanyozasa, fotozkodas
- fuggetlenseg vagy elzarkozas, ami abban nyilvanul meg, hogy nem szeretem, ha tulsagosan ram szallnak, egesz nap hivogatnak, meg ha a hozzam kozel allokrol van is szo
Biztosan kimaradt nehany dolog, de ezek alapjan nagyjabol kialakulhatott bennetek egy kep rolam. Min kellene fokent valtoztazni, hogy vegre kiegyensulyozott, boldog parkapcsolatom legyen?
- fuggetlenseg vagy elzarkozas, ami abban nyilvanul meg, hogy nem szeretem, ha tulsagosan ram szallnak, egesz nap hivogatnak, meg ha a hozzam kozel allokrol van is szo
én szoktam beszélni többször naponta azzal akivel együtt. ha zavarom akor egy magánakvaló pi sa
Azt írtad viharos hirtelenséggel lépett le a volt barátod.
Ha feltételezzük hogy az általad felsorolt tulajdonságok nem viharos hirtelenséggel jöttel létre kicsit a lelépés előtt, akkor ne ebben keresd a hibát. Inkább a csávót hibáztatnám, hogy hirtelen besokallt (nem tudta hogy nem fogja ezt bírni) vagy csak jött egy jobb csaj és váltott... Ne magadban keresd a hibát, persze ha szeretnél változni, akkor dolgozz rajta.
"Biztosan kimaradt nehany dolog"
hát, ami a felsorolást illeti,
egy dolog biztosan kimaradt...
3as vagyok. Újra elolvasva a "rossz" tulajdonságaid, egészen jól leírtad - az ezek szerint - én rossz tulajdonságaim is :) ... nagyon hasonlítunk. Csak én férfi vagyok :)
Szóval mondanom kell egy véleményt hogy ezek miatt én kifejezetten inkább maradnék mint hogy hirtelen kilépjek a kapcsolatból :)
A GYK-n bóklászó egyedülálló férfiak szerint Te egy tökéletes nő vagy és a barátod a balf@5z.
Szerintem viszont nem ismerjük a barátod és így bármelyik tulajdonságoddal lehetett problémája. Ha gyorsan lépett le, akkor viszont elgondolkoznék egy "Másik punci felbukkanása, aki jobb nálam" opción is.
8/9, tetszett a Te hozzaszolasod is :)
Akinek fontos az allando kontakt, az nyilvan nehezebben turi vagy jobban nehezmenyezi, hogy a masik nem annyira ragaszkodo..lehet hogy a volt parom is ilyen volt, de mostmar inkabb az uj szerelemre gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!