Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lesz a folytatása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz a folytatása?

Figyelt kérdés
Én egy 16éves lány vagyok és van egy fiú haverom aki 2éve a legjobb haverom(c*gny).Lényeg a lényeg hogy az apja(42éves) kissé bejön nekem.A szülei nincsenek összeházasodva szóval csak élettársak.Múltkor kiderűlt hogy kölcsönös a tetszés mert énis bejövök neki.(nem pedo)Elkezdtünk smárolni.Azóta már 2x smároltunk de még más nem volt.
2014. jan. 2. 21:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

11# aki nem rasszista az beteg? költözz a déli sarkra... bár lehet terrorizálni fogod a törpepingvineket a császárpingvinek javára:D

és mit szól ehhez a te legjobb haverod?

2014. jan. 2. 21:18
 12/21 anonim ***** válasza:
# 12 Ember, beszélj összefüggően, akkor majd válaszra méltatlak.
2014. jan. 2. 21:21
 13/21 anonim ***** válasza:
összefüggésekben beszéltem.. az első sor neked, majd két enterrel elválasztva a kérdés a Kérdezőnek ment...
2014. jan. 2. 21:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Most sem beszélsz összefüggŐEN. Azt se tudod, mi a lóf.aszt írsz. Köcsög, bújjál el, mert szánalmas, amit csinálsz.
2014. jan. 2. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:

hajjaj:D most aztán összehúztam magam:D

"A tolerancia hiánya mindig is a csőcselék ostobáinak osztályrésze volt."

hát igen..

2014. jan. 2. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
# 16 Te valami lepukkant harmincas bölcsész vagy, ha nem tévedek.
2014. jan. 2. 21:41
 17/21 A kérdező kommentje:

21:18 nem tud róla. De miért baj hogy nem vagyok rasszista? Akik lopnak csalnak embert ölnek azokat elitélem de amelyik normális azt nem.És ők normálisak.Ő is az élettársa is és a gyerekei is.

-

Valaki írta hogy jön majd a lehetek e terhes kérdés.Hát nem lesz mert attol hogy smárolunk attol nem lesz semmi gond.A sexet meg nem akarom vele..tegyük hozzá hogy még.

2014. jan. 2. 21:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Te meg, huszonéves, szalagmunkás 8 általánossal, ha nem tévedek.;)
2014. jan. 2. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:

18as Kérdező!

természetesen nem baj, ha nem vagy rasszista! ezt a 30%ossal beszéld meg:D

"tegyük hozzá, hogy még"... de most komolyan, mit akarsz attól a fickótól? tudod jól (remélem) hogy normális kapcsolatotok nem lesz, vagyis csakis és kizárólag testi kapcsolat lesz belőle.. és ő biztos nem gondol Rád úgy, hogy "na, majd elviszem randizni" meg ilyesmi.. az van, hogy "jól megdugom a kis naív fruskát" és ennyi.. biztos, hogy nem táplál igazi vagy mély érzelmeket irántad! be kell látnod!

2014. jan. 2. 21:49
 20/21 anonim ***** válasza:
# 18 Mert soha, sehol sem fér meg két különböző kultúra egymás mellet, pláne kettőnél több. A kultúrák keveredése elkerülhetetlenül azzal jár, hogy előbb-utóbb az emberek elkezdik agyonverni egymást. Ezt újra és újra bizonyítja a történelem. Figyeld csak meg az USÁ-t mondjuk. A cigánykérdésre Magyarországon egy végtelenül egyszerű, nyers "válasz" fog érkezni, csak az a kérdés, hogy mikor.
2014. jan. 2. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!