Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? SEGÍTSETEK! Pls

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? SEGÍTSETEK! Pls

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem.Az utóbbi időben egyre közelebb kerültünk egymáshoz(hazakísért,nem zavarta h sokat beszélek stb.).Az egyik nap megtudtam hogy meg akarja kérdezni hogy járunk-e.Én ettől nagyon berezeltem és odaküldtem a legjobb barátnőmet hogy finoman utasítsa vissza.(egyébként még soha nem volt barátom)Utána már a buszon sem szólt hozzám.Még vagy két hétig nem is beszéltünk,bunkózott stb..Aztán az egyik nap odajött hozzám és bocsánatot kért tőlem hogy bunkó volt.Azóta megint barátok vagyunk.De én többet akarok ennél.Mit tegyek?(tudom h bunkó voltam a visszautasítással de nagyon berezeltem,soha nem volt még barátom tudom h ez nem nyomos indok )

2014. jan. 2. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, mondd meg hogy a múltkor csak megijedtél, még túl korainak találtad, stb, de mostmár szívesen járnál vele. És mindenek előtt te is kérj bocsánatot (ha még nem tetted), mert tényleg elég durva a barátnőddel elutasítani a dolgot :). Azt azért ne mondd, hogy nagyon beleestél, csak azt hogy mostmár szívesen járnál vele. :)
2014. jan. 2. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Mond el neki őszintén,sajnálod hogy berezeltél és a baratnod által uzentel. hirtelen biztos azért is mert nem volt még kapcsolatod. Kerdezd meg tőle,hogy még mindig úgy gondolja-e
2014. jan. 2. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:
csak az a baj h miota isszautasitottam azota megtudtam h cigizik ,furcsa tarsasagokba jarkalstb..(ezt csak terjesztik rola meg nincs alatamasztva)elmondani meg azert nem szeretnem mert o az osztaj"menője" es mindent kibeszelenk a fiuk egymasal az osztalyunkban es felek hogy hulyenek neznly
2014. jan. 2. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:
ja e azt elfelejtettem mondani h irjatok mar nemet és kort is légyszi én 14L a fiu pedig 15F
2014. jan. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!