Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Edzés vagy szerelem, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edzés vagy szerelem, tényleg tönkre mehet tőle a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szóval...a barátom már egy éve edz lassan (kondizik) és nyáron mikor napi 2 edzett rendszeresen szinte napi szinten mondogatta le a találkákat....mert hogy az edzés fontos eggyet se lehet kihagyni stb...nemrég még azt is bevalotta hogy abban az időszakban tényleg a kondi volt neki a fontosabb.de állitolag már nem igy van ehez képest még mindig a találkákat igazitja az edzéshez és nem forditva...mindig délután találkozunk nyugodtan edzhetne délelött de szerinte az nem jó stb...ha választania kell hogy lemenjen edzeni vagy velem legyen edzeni megy...a multkor meglepi szerűen felmentem hozzá az apja javaslatára..és kiakadt hogy most miattam itthon kell maradnia stb...edzés...szerintetek sokat várok?normális h neki az edzés a fontosabb?
2014. jan. 2. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Úhhhh már egy éve kondizik ?: OOOOOOOOOOOOOOO

Ahhhh micsoda kemény gyerek

2014. jan. 2. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
még egy ennél jelentéktelenebb dologtól is tönkre mehet ..bármitől tönkre mehet de főképp az elvárásoktól....
2014. jan. 2. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:

ez egy balf asz :)

megértem, ha valaki a munkáját teszi előbbre, mert fontos a karrierje és enni is akar valamiből

de egy edzést szerintem simán el lehet halasztani pár órát, vagy ne adj Isten kihagyni párat, főleg, hogy kondizásról beszélünk, amit a srác kemény 1 éve csinál

2014. jan. 2. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
parterrel edz és ő igazodik hozzá..hiú..nagyon.azért edz h jol nézzen ki...az h erős legyen másodlagos...hogy velem legyen...hát itt a kérdés??az hányadik?
2014. jan. 2. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában azért kezdnek edzeni az emberek,hogy jobb legyen a külsejük,több ellenkező nemű embernek tetszenek.

Aztán ezt már elfelejtik és belebuzulnak.

Kinek akar még tetszeni,ha téged elveszít ezzel?

2014. jan. 2. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Most jól le leszek pontozva, de megírom : nálunk kb ugyanez megy, de nekem így normális. Attól, hogy egy pár vagyunk, mindkettőnknek van egy saját élete is.

Pl. amikor reggel megy edzeni és 5-kor kell kelnie, mint ahogy holnap is, akkor nem alszunk együtt. Ha olyan fázisban van, hogy "csúcsra megy", akkor nincs előtte nap szex, mert másnap "meghal a teremben".

Ugyanakkor, ha nekem van vizsgám és tanulok, akkor szintén nem vagyunk együtt, mert akkor nekem van dolgom. Vagyis oda-vissza működik a dolog.

Szerintem, ha normálisan törődik veled, amikor együtt vagytok, akkor ebből nem lehet gáz. Ha ezt nem érzed, akkor beszélj vele, nyíltan mondd ki amit gondolsz. Nem, az edzés nem teheti tönkre a kapcsolatot, ha a fennmaradó időben megfelelően foglalkoztok egymással.

2014. jan. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!