Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzés vagy szerelem, tényleg tönkre mehet tőle a kapcsolat?
Úhhhh már egy éve kondizik ?: OOOOOOOOOOOOOOO
Ahhhh micsoda kemény gyerek
ez egy balf asz :)
megértem, ha valaki a munkáját teszi előbbre, mert fontos a karrierje és enni is akar valamiből
de egy edzést szerintem simán el lehet halasztani pár órát, vagy ne adj Isten kihagyni párat, főleg, hogy kondizásról beszélünk, amit a srác kemény 1 éve csinál
Általában azért kezdnek edzeni az emberek,hogy jobb legyen a külsejük,több ellenkező nemű embernek tetszenek.
Aztán ezt már elfelejtik és belebuzulnak.
Kinek akar még tetszeni,ha téged elveszít ezzel?
Most jól le leszek pontozva, de megírom : nálunk kb ugyanez megy, de nekem így normális. Attól, hogy egy pár vagyunk, mindkettőnknek van egy saját élete is.
Pl. amikor reggel megy edzeni és 5-kor kell kelnie, mint ahogy holnap is, akkor nem alszunk együtt. Ha olyan fázisban van, hogy "csúcsra megy", akkor nincs előtte nap szex, mert másnap "meghal a teremben".
Ugyanakkor, ha nekem van vizsgám és tanulok, akkor szintén nem vagyunk együtt, mert akkor nekem van dolgom. Vagyis oda-vissza működik a dolog.
Szerintem, ha normálisan törődik veled, amikor együtt vagytok, akkor ebből nem lehet gáz. Ha ezt nem érzed, akkor beszélj vele, nyíltan mondd ki amit gondolsz. Nem, az edzés nem teheti tönkre a kapcsolatot, ha a fennmaradó időben megfelelően foglalkoztok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!