Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretem a volt barátom, de ő nem mer belevágni az újra kezdésbe mivel van egy "problémája".
Figyelt kérdés
A probléma , hogy nem mindig áll(t) fel neki, és ez miatt szakított velem,de én nem tom túl tenni magam rajta!Szakításunk óta két kapcsolaton vagyok tul mivel mindenkiben őt keresem. Szeretem!!Érződik rajta hogy ő is szeretné újra kezdeni , de fél hogy nem tud nekem megadni mindent.Mondtam neki hogy segítek neki mindenben,akár dokihoz is elkísérem.Nem tom mit tegyek hogy újra visszakapjam.Valakinek volt hasonoló probléméja? Hogy lehet megoldani,és elhitetni vele hogy tényleg szeretem?Hogy lehetnénk újra együtt?2009. nov. 28. 21:06
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok :)
2009. nov. 30. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!