Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól néz ki ez a pasi (KÉP)? Ti járnátok vele?
Tegyük már félre a törit...hogy igazából Sztálint ábrázolja
a kérdés az volt, hogy a fényképen lévő férfi, higy néz ki, nem az, hogy ki...
Ha meglátok egy fotót valakiről általában nem ismerem a személyiségét, eszerint is válaszolok.
#20:
1.- Nem nagy dolog. Rengeteg embernek van 130-140 közötti IQ-ja. Aki tanult, és van logikája, azoknak ilyen számot elérni nem nehéz.
2.- Nem dicsőítettem Sztálint. Nem szeretem őt. Kifejezetten rossz embernek tartom.
#21:
Nem istenítem. Abszolút rühellem. Csak rámutattam egy olyan tettére, ami nem elhanyagolható, ha már ennyire leszóljátok. Látom a helyes logikai érvelésről nem igazán tanultatok. Mint mondtam, körülményeket NEM tekintve, csak egy tettet emeltem ki. Lehet, hogy nem lett jó, mert utána a szovjetek szálltak meg minket. De én nem mondtam utána lévő eseményeket. Az hogy egyébként rossz ember volt, az nem érdekel. Magyarországot kihozta a németek keze alól és ez a lényeg. Igaz, megszálltak utána az oroszok. De akkor is joBB volt mint a németek alatt. Nem jó, de jobb! Egyébként jó, te emelt szintű érettségiről beszélsz. Én emelt szintű egyetemi anyagról vizsgáról beszéltem. Az olyan 4-5-ször nehezebb, mint az emelt szintű érettségi. És az nekem 98%-os lett.
#25:
Megtalálták a jegyzetfüzeteket, terveket pár éve néhány rom között. Számítások szerint kb. fele annyian lettek volna, mint az orosz megszállás alatt, valamint a még élőknek az akkori "minimálbérnél" is kevesebbért kéne dolgozniuk a lelküket. Egy családnak csak egy gyermeke lehetne a háztartásban. Ha fiú lenne akkor 6 évesen elvinnék katonai nevelésre, ha lány akkor pedig házimunkát kell végeznie. Hitler leírta a terveit az országokkal.
A számítások szerint kb. ilyen élet lenne. Nem hiszem, hogy jobb lenne a leírt helyzet, mint az orosz megszállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!