Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól néz ki ez a pasi (KÉP)? Ti járnátok vele?
bizonyara nem tanultad a tortenelmet mert nem tudod, hogy Sztalin evtars Hitlernel is sokkal nagyobb terrorista gyilkos volt. Probaljad elovasni el Aleksandr Solzhenitsyn’s The Gulag Archipelago in 1973 konyvet. 45-os IQ- val persze lehetetlen
nekem nagyon tetszik, de amint megtudtam, hogy Sztálin... :D inkább hagyjuk
18 L
#16-17:
Tanultam történelmet. Max pontszámot értem el az emelt szintű egyetemi vizsgán tavaly. És képzeld! Mi volt a vizsgaanyagom? Sztálin! Hidd el, tudok eleget Sztálinról és arról, hogy milyen ember volt és kinek hogyan kell hozzá viszonyulnia! Egy szóval sem említettem általánosítást. Igen, általánosságban véve rosszabb, mint Hitler. De én egy konkrét eseményt emeltem ki! Azt nézve pedig (és semmi más körülményt) Sztálin nekünk segített függetlenedni a németektől.
Egyébként meg ne olyan szólózzon nekem IQ pontszámokról, aki nem tud írni! "Probaljad elovasni el", "elolvasni el" xĐ Ilyet se sűrűn olvas az ember. "az elobbi a #14 szolt" Oda nem kéne egy "-nek" rag a 14 után? De igen!
Mellékesen jegyzem meg: 138-as IQ-val rendelkezem ;)
#19 gratulalok
"138-as IQ-val rendelkezem ;)"
picit furcsan morbidnak talalom, ilyen szuper IQ -val rendelkezo szemelyt aki Sztalint dicsoiti aki CSAK 20 millio artatlan embert gyilkoltatott le. "Mentsegere" csak az szolgal. hogy mind a orosz es ukran volt....
elnezet a hibas helyesirasert, nehany evtizede kulfodon elek , talan oregszem is. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!