Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"megcsalás"Hogy tudsz úrrá lenni a belső szorító érzésen?
swingerekbe futottatok, a férjed meg nem utasította vissza
helyedben leülnék vele megbeszélni ezt...
Hárman benne lettek volna a párcserében, te viszont nem.
Ez történt :)
Semmi, beszéljétek meg, és kész. :)
Ezen ne görcsölj, és ne lihegd túl.
És biztos lehetsz benne, hogya párod mindegy milyen fejet vágott, ha mondanád neki, hogy benne vagy, szerintem nem mondana nemet.
Bakker, nem történt semmi helyrehozhatatlan. Előttetek volt egy nagy kaland lehetősége, de ti úgy voltatok vele (főleg te) hogy ez nem jön be.
Ha nem, hát nem. Ne legyél már ennyire merev. Aki merev az törik. (mint látható)
Ezen inkább röhögni kéne, hogy meredek volt, és "majdnem", de mégsem. Tanulságos, és
furcsa helyzet volt. Ettől sem a kapcsolatotok,sem más nem változik meg! És ha hidegebb fejjel gondoljátok át, még erősödik is.
Furcsát fogok mondani. A régi swingeresek mindegyike azt mondja, hogy az erős kapcsolatuk még erősebb lett. A dolog működőképes amúgy ha olyanok vesznek benne részt, akik szivesen benne vannak. Ti nem. Pont. Az élet felfedezés, kaland, találkozás az újjal. Akkor is ha nem látod be, hanem picsogsz helyette. :)))
érthető.
de már nem tudod meg nem történtté tenni...
soooksok őszinte kommunikáció
Szerintem nélküled de, de veled szivesen benne lenne egy mókában.
Nem érdemes féltékenynek lenni.
Azt azért vegyük észre, ha ebből a dologból valami rossz sül ki hosszú távon, azt neked köszönhetitek majd. (ez gondolom világos)
Nézd... erre azt tudom mondani, hogy nálunk baráti körben fordult elő jópár évvel ezelőtt, hogy egy férfi és egy nő az alkohol hatására egy buliban vad csókcsatába kezdett... mindkettőjük párja tud róla, és megmaradt a barátság, mindenki túl tudott lépni a dolgon. (Pedig sejtheted, hogy ezek után egy ideig kínos volt közös társaságban egy légtérben tartózkodni minden érintettnek. A ti helyzetetek annyiból jobb is, hogy az életben nem kell többet találkoznotok a párral!)
Túl kell lépni rajta... ez van.
apud lebeszélte, hogy tőle megdughatnak, öve a másik nő
előre
most meg kínos.
Köszönöm a hozzászólásokat! jó volt olvasni más nézeteket is.Nem lihegem túl,de nem tudom megtagadni azt aki vagyok vannak nézeteim elvárásaim,ezért vagyok egy érző lény.
Nem hiszem hogy tönkre megy emiatt a kapcsolatom,legalább is mindent megteszek hogy inkább "röhögjünk rajta és ne sírjunk" Csak nem voltam még ilyen szituációban és nem tudtam hogyan kezeljem,jó volt ez megosztani valakivel aki nem ismer,mert az ilyet normális ember nem mond el ismerősnek ha csak nem hencegni akar vele.Pedig belevaló vagány csaj vagyok de ez kiverte a biztosítékot,ez van majd az idő megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!