Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért kábítjátok alattomos módon a ronda arcú pasikat, hogy legyen férfias, megbízható, igényes, humoros, ápolt stb, és akkor oda lesznek érte a nők?
én -veled ellentétben - rendelkezem aggyal, öntudattal, józan belátással és még sorolhatnám.
Én eddig azt hittem ez alap, és nem erény.
Te vagy az élő cáfolat férfi létedre.
Gratulálok.
Ennyi ésszel szabadlábon...
Ezek alapján én tuti nem a külsőd miatt küldenélek el melegebb tájakra.
Beteg vagy, ha ezt komolyan gondolod, amit a kérdésben és a kommentekben leírtál. Pszichológus kell neked, nem barátnő.
Ilyen bunkó, egyszerű, önsajnáltató hozzáállással meg sem érdemled, hogy barátnőd legyen.
Az én barátom sem a lányok álma típus, és pont lesz*rom, de biztos a veled egy szinten álló, felszínes lányoknál próbálkoztál csak...
Én sem akarom elhinni, hogy létezik ekkora retardált ember...
Ha mégsem fake, akkor két megjegyzés:
1. " Ellenben olyan sokszor még azt nem hallottam, hogy egy Mr Beanre (Rowan Atkinson)sok nő azt mondta volna, hogy tocsognak a nedvességtől"
Mert szerinted ha egy nő meglát egy neki tetsző hím egyedet, akkor máris tocsog a bugyija? :D Remélem, hogy csak képletesen értetted ezt a tocsogás dolgot...
2. Igenis szubjektív dolog a szépség.
A barátom szerintem a legszebb a világon (minden túlzás nélkül), mégis én vagyok az első barátnője, nem jött neki össze semmi előttem.
Ahogy a nemi erőszakhoz állsz, már az is gyomorforgató. Tehát itt, nem csak mint pasi, hanem mint ember elbuktál, nem csak a nők, hanem úgy egyébként mindenki szemében.
Majdnem ugyanannyi férfit erőszakolnak meg, mint nőt és nagyon csekély köztük a homoszexuálisok száma. "Kirívóság", aha, persze. Ez a téma lezárva.
A "a ronda lányoknak is magasak az igényeik" című sztorit minden egyes ilyen kérdésben kiveséztük, nem tudom, minek kell 134-edjére is ezzel jönni. Úgy csinálsz, tényleg odamentél volna számodra (!) igazán ronda lányokhoz. Nem hiszem.
A szépség igenis relatív. Dicaprio, Banderas , Clooney. Nekem egyik se jön be, ne haragudjanak meg, igazán jó színészek.
Rowan Atkinson pedig 24 éve házas ember. Nyilvánvaló, hogy te olyan vagy, aki csak egy lánynak, élete szerelmének akar bejönni. (Nyilván nem, mert a 10/10-es csajokat akarod húszasával dugni, de mivel az nem fog összejönni, remélem az előzőben reménykedsz) Szóval, hagyd szegény Atkinson-t békén.
A helyes haverod több randit tud összehozni. Hmm. Senki nem azt mondta, hogy igényesen és ápoltan minden puncimágnesnél jobb leszel, de az eredeti állapotodhoz képest jobban kapnak utánad.
Összegezve, szerintem az igazi probléma, hogy te begyöpösödött ember vagy, aki ahelyett, hogy továbbra is magán javítana, leállt ezzel, és most az öngyűlöletét a nőkre irányítja.
Egyébként, biztosan én élek jó helyen... Legalábbis, nálunk kapnak a az átlag szerint csúnyácskább fiúk után is. Sőt, azt én volt volt barátom is mindenki szerint ótvarronda, de nekem tetszett, és hónapokig randizgattunk.
Aki nem olyan jóképű, de igényes, jól öltözik, jó a frizurája, magas, sportol rendesen és persze tisztálkodik, az ne mesélje be nekem, hogy egy nőnek se jönne be külsőleg, mert komolyan tökön szúrom magam! Olyan paliknak is van barátnőjük, akik nem sportolnak kövérek, és mellé nem is jó képűek, némelyiknek elég szép nője is van, és itt ne gyertek nekem a sok sok pénzzel! Arról nem is beszélve, hogy a több attraktív nő van.
Szerintem az a baj veled, hogy nem tudod, hogy kell ismerkedni, túlságosan akarsz nőt és ezzel nagyon elijeszted őket. Aztán a megerőszakolós példáddal az bizonyítja, hogy utálod őket, és ha utálod őket akkor hogy akarsz te kapcsolatot? És ha magadat csúnyának tartod akkor hogy várod el azt, hogy más lány szépnek tartson? Vagy miért nem kérsz tanácsokat a haverodtól? Mennyi idős vagy? Ezekre válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!