Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok miért kábítjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért kábítjátok alattomos módon a ronda arcú pasikat, hogy legyen férfias, megbízható, igényes, humoros, ápolt stb, és akkor oda lesznek érte a nők?

Figyelt kérdés
Ez nem így van. Rengeteg olyan ronda arcú (fura csontozat, fura állású szemek, nagy kilincs orr stb)pasi van, aki ezt be is veszi a sok női kábítást, aztán meg csodálkoznak, hogy újabb kosár. A nők meg csodálkoznak, hogy újabb nőt erőszakoltak meg az álszentsége, kirívósága miatt, hozzáteszem jogtalanul (mármint, hogy ezen csodálkoznak). Hiába van egy megfelelő magassága, 170 feletti, megfelelő testalkata a sportolás miatt, hiába van jó haja, igényes jól álló tiszta ruházata, tiszta pattanásmentes, minden napos borotvált arcbőre, hiába van jó illata, hiába jár minden héten kozmetikushoz és sorolhatnám napestig. Ez szép és jó, de attól még az arca ugyanolyan, csak igényes kinézetű. De odamegy egy lányhoz és azt nem fogja érdekelni, hogy te mennyit fordítottál arra, mennyire szép a bőröd, ha maga a bőr, a hús, a szemek nem úgy állnak (most nem torz vagy gnóm pasikra gondoltam), akkor nem hajlandóak veled szóba állni. Pedig látják, hogy van rajta munka bőven, van egy sportos test is stb. Mégsem érdekli őket. Ezért a nők a hazugság királyai, bár nem látna egyik sem, ezt kívánnám.
2014. jan. 2. 12:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
feltettem két kérdést és egyikre sem válaszoltál, hanem tovább hisztizel... ebből arra következtetek, hogy kevés csajjal próbálkoztál konkrétan és rondák neked sem kellenek. és te vagy kiakadva, hogy nekik miért nem kellesz rondán.
2014. jan. 2. 13:27
 12/35 anonim ***** válasza:

Rossz helyen kopogtatsz :)

Én pl most ismertem meg egy mosolygós kis tündérkét, még nem biztos, hogy lesz ebből valami, de az első benyomás pozitív.

Szilveszteri házibuli volt

Legjobb talán úgymond baráti körben ismerkedni, csak szimplán elkezdtek beszélgetni, és nem kell mondani semmit, egyszerűen csak jönnek az érzések maguktól ha megvan a kölcsönös szimpátia :)

Most a hozzászólásodra reagáltam, én nem mennék oda random emberekhez az utcán. Maximum csak akkor, ha a lány kezdett el velem először szemezni, és aranyosan mosolyog, és tetszik is. Mert akkor miért ne :)?

2014. jan. 2. 13:28
 13/35 anonim ***** válasza:
91%

A azépség relatív...

Ez tapasztalat...a barátnőm fiúja,aki szerinte a legjobbképűbb pasi a világon (mindig hasonló típusú srácoktetszettek neki) szerintem kifejezetten visszataszító külsőleg, mint férfi...

Rosszullennék ha hozzámérne úgy, de mint eber csípem, mert jófej...de én nem tudok férfiként tekinteni rá, annyira nem tetszik..

2014. jan. 2. 13:29
 14/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a ronda lányoknak is magasak az igényeik és nem érik be ronda srácokkal. Mert úgyis lesz 1-2 szép arcú fószer, aki meg akarja majd őket tömni, ez meg imponál nekik.
2014. jan. 2. 13:33
 15/35 A kérdező kommentje:
Annyira nem relatív a szépség. Én még olyan túl sok nőt még nem hallottam, aki egy Dicaprio, Banderas , Clooney típusú pasira azt mondta volna, hogy undorodna, ha hozzáérne és kirázná a hideg. Fura nem? Ellenben olyan sokszor még azt nem hallottam, hogy egy Mr Beanre (Rowan Atkinson)sok nő azt mondta volna, hogy tocsognak a nedvességtől, ha ránéznek. Nem fura? Tehát ne nézzetek annyira madárnak, mikor ilyen szépség relatívról írtok. Nem 1 és nem két évig társkeresőztem, nem vagyok iszonyat ronda pasi, csak kicsit. Volt saját jó képem, meg volt haverom is, aki helyes. Ő az alatt a 3 év alatt vagy 20 randit összehozott, én meg 1 et. Ő kapott vagy 200 levelet és meg 15 öt.
2014. jan. 2. 13:38
 16/35 A kérdező kommentje:
Már mind válaszlevelet.
2014. jan. 2. 13:40
 17/35 Költőnő? ***** válasza:

más kérdés, kit nézünk meg és más kérdés, h kivel vagyunk együtt...

egyébként mr Bean-nek van felesége... Ez vajh hogy lehet?

Ja, rögtön azt fogod mondani: a pénze és a hírneve miatt.

Magyarázat mindig mindenre van, amikor a saját kudarcainkat próbáljuk igazolni...

2014. jan. 2. 13:44
 18/35 A kérdező kommentje:
Általában a lányok azzal vannak együtt, akit kinéznek maguknak, mert ők választanak. Ebben meg a kinézet 80-20% ban dominál a belsővel szemben. A ronda pasi meg azzal vannak együtt, aki jut nekik, sokszor semmi sem jut.
2014. jan. 2. 13:45
 19/35 Költőnő? ***** válasza:
91%

tudod mit?

akkor ülj, és sajnáld magad, mutogass a világra, és maradj életed végéig egyedül

2014. jan. 2. 13:47
 20/35 anonim ***** válasza:
94%

Nah azt hiszem nem a külsőd miatt nem kelesz a lányoknak...ilyen lelkivilággal.

Egy nőnek sem tetszik az olyan férfi, aki sajnáltatja magát, vagy rosszindulatú...

Benned ezek szerint mindkettő megvan, és ezeek szerint még a külsőd sem kompenzál...az utóbbi hozzászólásod alapján a inteligenciád sem

Sajnáld magad az úgy jó...

A te javaslatod, és a miénk közt az a különbség, hogy mi jóindulatból írtuk, hgy nézz magadba, és te tudsz a hozzaállásodon változtatni, míg a te kívánságod bűncselekmény, és nem befolyásolhatja az ember, hogy a másik mit tesz vele.

Gratulálok...

2014. jan. 2. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!