Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Shreena kérdése:

Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Párommal idén leszünk együtt 10 éve. Az exe fel-fel bukkan, de régóta levelezgetnek már. Pikáns témák vannak, de előttem jóval voltak szeretők, és azóta nem történt semmi sem. Nem rinyálok, megkérdeztem őt, és bizton állította, hogy nem történt semmi sem. A megérzéseim jók. Sosem csalódtam benne! Mit javasoltok?

2014. jan. 2. 04:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy ne féltékenykedj ennyit, mert hamarosan felteheted a "szakítottunk, mit tegyek?" kérdést.
2014. jan. 2. 04:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindent megbeszélünk egymással. Az exes beszélgetéseket nem hozza fel mert tudja, hogy nem vagyok oda a témáért. Mondtam neki, nyugodtan beszéljenek, letojom. Ezek a pikáns dolgok úgy derültek ki, hogy valamelyik reggel már sok-sok hónapja bejelentkezve maradt, én pedig megláttam a fényképét a csajnak hát persze, hogy elolvastam. Tudom, hogy gusztustalan, de elfogott a féltékenység picit. Régóta nincsen közöttük intim viszony, mégis így beszélnek egymással. Nekem is voltak kapcsolataim, de sosem jutott eszembe az ilyen egyik lezárt kapcsolatommal sem. Beszéltem vele róla, megkértem rá nem is egyszer, hogy mellőzze, azóta titkolózik még annál is inkább. Bízok benne maradéktalanul, csak dühít a dolog, hogy mégis mire jó. Vagy a hiúságát legyezgeti, vagynem tudom.
2014. jan. 2. 04:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom magamat féltékeny típusnak, általában magamnak legyintek is, mert nem érdekel. Az bosszant, hogy nem értem meg, miért jó ez neki. Féltékenységi jelenetet soha nem csináltam, mert minek. Amióta olvastam ezeket a párbeszédeket, azóta vagyok picit kiélezettebb a dologra, de nem mutatom ki felé. Férfi fejjel mondjatok valamit, a ti véleményetek érdekel.
2014. jan. 2. 04:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok:-)
2014. jan. 2. 04:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Én 25, párom 37
2014. jan. 2. 04:47
 6/8 joe74 válasza:
Nálunk is így kezdődött és most ott tartunk, hogy lehet beadom a válópert,de nálunk két gyerek is van így nehezebb....
2014. jan. 2. 05:49
 7/8 anonim válasza:

15 évesen párt választani? te tudod.Hogy kitartottál eddig az dicséretes de nagy a kor különbség-mi lesz 10 év múlva?

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, a férfi nemzésre van kódolva és hogy ezt nem teszi minden nővel az már csak az erkölcsi tartásán múlik.De ne feledd a kódot nem lehet felülírni és ha valami gáz van a kapcsolatban akkor egyre erősebb lesz a genetika.

2014. jan. 2. 08:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Soha nem csalt meg, annyira nem vagyok hülye, hogy ne bukjon le. Minden apró dologra figyelek. Eljegyzés már megvolt, idén tervezzük az esküvőt. Ha valami nem lenne jó akkor mondaná, én szintén.
2014. jan. 3. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!