Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátom de közben mástis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom de közben mástis szeretek, ez normális?

Figyelt kérdés
egy honapja van barátom nagyon szeretem és ő is engem. de van egy srác akinél bepróbálkoztam majdnem összejött a dolog és végül 2 honapja azt mondta h mégse akar semmit :S a gyereket(akivel nemjött össze 8 honapja ismerem és azota belevagyok zugva amikor összejöttem a mostani barátommal aztmondam h leszarom de vhogy most h egyik nap láttam a srácot feljött bennem az h még mindig szeretem, de közben van palim :S
2009. nov. 28. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Minek kell Neked akkor barát?
2009. nov. 28. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Na várj. Picit zavaros. Szóval:

-Van pasid

-Bele voltál zúgva valakibe, aki nem akart tőled semmit

Kérdés: Azt a srácot akarod, aki nem akart tőled semmit?

2009. nov. 28. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:

igen igy van!

nem,már nem akarok tőle semmit mert szeretem a barátomat! és tuom h vele jobb

de vhogy mégis féltékeny leszek ha meglátom egy másik lánnyal beszélgetni akkoris ha tudom h csak haverok és nem lehet közöttük semmi

2009. nov. 28. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Vonzódsz a másik sráchoz és ennyi:) De gondolj bele mi lenne ha emiatt elveszítenéd a mostani barátod? megérné? nem bánkódnál miatta? Ha ezt magadba el tudod dönteni, szerintem rá kell h jöjj mi avagy ki is a fontosabb:)
2009. nov. 28. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg csak szereted... Valamennyire még...
2009. nov. 28. 19:01
 6/7 A kérdező kommentje:

most h irtad belegondoltam a dologba!

ha elvesztenéám a barátomat az non rossz lenne:S

2009. nov. 28. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom elég fiatal lehetsz még, ahogy írod mi a helyzet. Szerintem nem érdemes olyan után kapálóznod, aki visszautasított téged. Azt válaszd akit szeretsz, és megbecsül, és viszont szeret:) Sok ilyen helyzet lesz még biztos az életedben később, józanon kell gondolkodni és kész:)
2009. nov. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!