Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnek egy nem dolgozó, csinos huszonéves nőnek 100 ezer forintos táskái?

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 20:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Mi történik az ilyen kapcsolatokkal? Nem kell sok fantázia szerintem ... Amég jól nézz ki és meg nem unja a pasi a testét addig marad vagy jön a gyerek ami ideig óráig összetartja öket...Utana....bye bye..
2014. jan. 1. 20:57
 22/34 anonim ***** válasza:
Bulizni ingyen megy, a piát megveszik neki. Gyakran ebédelni is ingyen tud, még akár ruhákat is kaphat pasiktól->több megtakarítása lesz.
2014. jan. 1. 20:59
 23/34 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes, de logikus alternatívákat írtatok.

Ez a lány egyébként 24 éves és igen.....a hiper-szuper instagram talált :D Csak a BMW, a Starbucks és a Louis Vuitton. No meg rengeteg tengerpart. :)

De mi lesz ezekkel a lanyokkal kesobb? Azert a penzes pasik megtartjak oket?

2014. jan. 1. 21:04
 24/34 anonim ***** válasza:
12%
Én nem ítélem el azert,az én barátom is legalabb 12 évvel idősebb nálam. Van felsőkategoriás autója, karácsonyra fél milliós ékszer szettet kaptam tőle. Igaz hogy soha nem fizetek ha vele vagyok, mindig Ő fizet mindent (nyaralás,szórakozás, étterem, kávézás). De nem vagyok kitartott mindezért..Nagyon szeretem és soha nem kértem tőle bármit is. Amugy én is szoktam ajándékokat vásárolni neki.
2014. jan. 1. 21:06
 25/34 anonim ***** válasza:
Mi történik késöbb? :) Terhes lesz mert a jó életet nem hagyja el egy könnyen, aztan ott a veszély is hogy "lecserélheti" a pasi mivel megunja..:))))
2014. jan. 1. 21:09
 26/34 A kérdező kommentje:
Olyan nincs, hogy az idősebb férfi őszinte és mély szerelmet érez egy ilyen kirakati szépségű lány iránt, s nem csak a külleme miatt van vele?
2014. jan. 1. 21:16
 27/34 A kérdező kommentje:

24, tudom, nem szabad általánosítani.

Szerencsés vagy, hogy ezeket a dolgokat megengedhetitek magatoknak. :)

2014. jan. 1. 21:19
 28/34 anonim ***** válasza:
Biztosan tetszik neki az hogy jól nézz ki, fiatal, jó a teste stb.. Lehet érezz is iránta valamit, különben a táskák árát a prostikra is költhetné. Bár ez ember és személyiségfüggő (prosti téma). A kapcsolatot kellene ismerni abbol elönthető hogy érzelmek is vannak a férfi részéről vagy csak kirakatbaba akit fizet. Ha szereti féltékeny rá, törödik vele, vigyázz rá...Ha csak szex akkor lábtörlő..
2014. jan. 1. 21:20
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem kell azért általánosítani hogy csak az ajándékokért van vele. Lehet a csaj is szereti a férfit ..
2014. jan. 1. 21:22
 30/34 anonim ***** válasza:
Én is 23 éves vagyok . 24-es voltam.
2014. jan. 1. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!