Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnek egy nem dolgozó, csinos huszonéves nőnek 100 ezer forintos táskái?
Koszonom a valaszokat!
Az 100%, hogy ennyibe kerultek es a baratja is elismerte, hogy a lany "mar fogadott el penzt ferfiaktol." Akkor viszont nem ertem, hogy tud vele lenni. Ennyit szamit a kulso?
Kb ahogy írták, de csak ismételni tudom:
1. Apuci,anyuci megveszi, ez elég jellemző, nem csak lányoknál, hanem úgy alapból sok fiatalnál a segge alá tolnak mindent, kocsit, házat, pénzelik a heti több bulit. De egyszer tv-ben kérdeztek utcán embereket, egy csaj azt felelte hogy havi 70-80-at költ ruhára, cipőre....azt mondom hogy...
2. Valaki eltartja, vagy állandó fazon, vagy a testéből él...tulajdonképpen egy bulizós r..bancnak, aki minden este más f..szát szopja, nem nagy érvágás ha pénzt is kell kérni érte. Bár ez vicces, mert sokan kiakadnak hogy ők nem k..rvák...hát ja a r..banc ingyen csinálja :D De tulajdonképpen 10 perc cumizással simán összeszedi egy minimálbéres melós napi bérét. Vagy egy dugásért elkér 15-20-at alkalmanként, heti 1 dugásból megvan a havi lakbér és kaja.
3. Tulajdonképpen, még becsületes munkával is keresheti, hostesskedésből, diákmunkákból is össze lehet szedegetni egész jó pénzeket, 1000-1500 forintos órabéreket kínálnak egy jó csajnak, aztán csak jól kell kinéznie, míg én mehetek gyári melóra 5-600 forintért. De egy-egy fotózás, modellkedés is bejöhet a jobbaknak.
4. Tényleg turkálóból öltözködik, rengetegen csinálják, és én férfiként is fogtam már ki márkás öltönyt, nadrágot, több 10 ezres bőrkabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!