Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnek egy nem dolgozó, csinos huszonéves nőnek 100 ezer forintos táskái?

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 20:27
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Az 100%, hogy ennyibe kerultek es a baratja is elismerte, hogy a lany "mar fogadott el penzt ferfiaktol." Akkor viszont nem ertem, hogy tud vele lenni. Ennyit szamit a kulso?

2014. jan. 1. 20:41
 12/34 anonim ***** válasza:
Amelyik lepontozgatta a válaszokat, annak javaslom nyissa ki a szemét, és nézzen körül a világban. Annyi prosti van, hogy el sem hiszed kisbarátom. A sok drága kocsiban ülő, drága holmikat viselő , de annyi esze sincs mint egy marék szárított lepkének, az vajon miből él? Na ugye...
2014. jan. 1. 20:41
 13/34 anonim ***** válasza:
10/10-es vagyok. Tudok olyan csajokat akik jól nézznek ki és maguknál legalaább 10 évvel idősebb jómodú férfival vannak együtt. Ebben nem láttok bármi rosszat hissz a korkülnbség nem bűn. De a prostitució és egyébb szexmunkák különböző férfiakkal már sokkal gyomorfogatobbak és veszélyesebbek az egészségre.
2014. jan. 1. 20:42
 14/34 A kérdező kommentje:
Egyebkent a baratja egy 20 evvel idosebb pasi. Hogy a lany milyen? Dekorativ, karcsu alak es derekig ero fekete haj, mondhatni hogy cimlapra valo.
2014. jan. 1. 20:43
 15/34 anonim ***** válasza:
A barátja vette neki. Kitartott ringyó.
2014. jan. 1. 20:45
 16/34 Költőnő? ***** válasza:
ők sem lesznek örökké fiatalok és szépek..:)
2014. jan. 1. 20:47
 17/34 A kérdező kommentje:
Ez a penzelfogadas viszont ketes hiru szorakozohelyeken tortent, tehat en ugy ertelmeztem, hogy nemi ellenszolgaltatasert cserebe kapta. De lehet hogy csak elenk a fantaziam:)
2014. jan. 1. 20:47
 18/34 A kérdező kommentje:
mi tortenik az ilyen kulsosegekre epito erdekkapcsolatokbol 10 ev mva?
2014. jan. 1. 20:50
 19/34 anonim ***** válasza:

Kb ahogy írták, de csak ismételni tudom:

1. Apuci,anyuci megveszi, ez elég jellemző, nem csak lányoknál, hanem úgy alapból sok fiatalnál a segge alá tolnak mindent, kocsit, házat, pénzelik a heti több bulit. De egyszer tv-ben kérdeztek utcán embereket, egy csaj azt felelte hogy havi 70-80-at költ ruhára, cipőre....azt mondom hogy...

2. Valaki eltartja, vagy állandó fazon, vagy a testéből él...tulajdonképpen egy bulizós r..bancnak, aki minden este más f..szát szopja, nem nagy érvágás ha pénzt is kell kérni érte. Bár ez vicces, mert sokan kiakadnak hogy ők nem k..rvák...hát ja a r..banc ingyen csinálja :D De tulajdonképpen 10 perc cumizással simán összeszedi egy minimálbéres melós napi bérét. Vagy egy dugásért elkér 15-20-at alkalmanként, heti 1 dugásból megvan a havi lakbér és kaja.

3. Tulajdonképpen, még becsületes munkával is keresheti, hostesskedésből, diákmunkákból is össze lehet szedegetni egész jó pénzeket, 1000-1500 forintos órabéreket kínálnak egy jó csajnak, aztán csak jól kell kinéznie, míg én mehetek gyári melóra 5-600 forintért. De egy-egy fotózás, modellkedés is bejöhet a jobbaknak.

4. Tényleg turkálóból öltözködik, rengetegen csinálják, és én férfiként is fogtam már ki márkás öltönyt, nadrágot, több 10 ezres bőrkabátot.

2014. jan. 1. 20:52
 20/34 anonim ***** válasza:
A lány hány éves? Én nem ítélem, ahogy minden drága autóban utazó dekoratív lányra semm mondom hogy kitartott k@rva. Amugy tele van a város evvel a "sablonfigurával". Max. 30 éves nagyon dekoratív és ápolt fiatal nő aki egy sokkal idősebb férfi partnere,legtöbb esetben van gyerekkük is aki picike, drága lakásban laknak, jó autóval járnak, drága babakocsi és a nő leginkább egy budapesti Deak tér közeli designer boltbol öltözködik. Az instagramja meg telis tele szuper happy életével.... Ebből már annyi van mint a tenger....
2014. jan. 1. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!