Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdő férfinak miért tanácsolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő férfinak miért tanácsolja a legtöbb ember azt, hogy először élje ki magát egy éjszakás kalandokkal utána keressen párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Sok ember miért ilyen csökött agyú szűk látókörű? Nem tudnak belegondolni abba, hogy nem mindenki akarja megfektetni az egész várost hanem inkább normális kapcsolatot keres. Ezért miért kell ezt a szart tanácsolni? 24/F
2014. jan. 1. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ok, de honnan tudod, hogy soha életedben nem tér vissza ez a szándék?! Hmmm? Majd 10 év után térjünk vissza erre...
2014. jan. 1. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
# 8: miért lenne ellentmondás? Ábrándozásról volt szó, ami szerintem - és a szexuálpszichológiai szakirodalom szerint is - teljesen normális. Viszont a jól szocializálódott férfiak el tudják nyomni az ösztöneiket, és nem törekednek a fantáziáik mindenáron való megvalósítására, hanem egyéb - társadalmilag hasznos - tevékenységekben élik ki az ilyen irányú késztetéseiket. A pszichológiában ezt szublimációnak nevezik, és ebből születnek pl. a nagy műalkotások. ;)
2014. jan. 1. 20:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem fejezd be az általánosítást! Lehet, hogy olyan férfival hozott össze a sors, aki félre lépett, de ez nem azt jelenti, hogy a következő is ilyen lesz. Szerinted az jobb lenne, ha olyan férfival lennél együtt, aki átment az egész városon? Az ilyenek is képesek félre lépesekre, de a kezdő pasik is, csak azt kéne megérteni, hogy NEM mindenki olyan. Nem értem mi olyan nehéz ezt megérteni?
2014. jan. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!