Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21N és 39F, működhet a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21N és 39F, működhet a dolog?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és a tegnapi buliban megismerkedtem egy aranyos, helyes sráccal. Elvoltunk egész este, végülis megadtam neki a telefonszámomat. Elmeséltem a barátnőmnek, aki azt mondta, hogy 39 éves a pasi. Majdnem hátast dobtam, mert maximum 30 évesnek gondoltam... Működhet a dolog vagy felejtős? Tudom, hogy majdnem kétszer annyi idős, de mégis bejön....
2014. jan. 1. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

apakomplexus súlyosan.

nem. sosem fog problémamanetesen működni, gondolj bele! apád lehetne! majd 20 év, azért az sok!

jah és a 39 éves azmár nem "srác"

2014. jan. 1. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Nehéz lenne neked is korodbelit találni, mi?
2014. jan. 1. 18:03
 3/12 Költőnő? ***** válasza:
69%

kivételek mindig vannak, de ez a közel 20 erős kicsit.

ha most még nem is, idővel lehet konfliktus forrás

2014. jan. 1. 18:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy tudom a korát és mégis ő jár a fejemben... Közben azért tartok apuéktól is, hogy mit szólnának hozzá, mert ő is "csak" 46 éves...
2014. jan. 1. 18:12
 5/12 Költőnő? ***** válasza:

sok jóra ne számíts...

ja, egyszer tágabb családban volt, h egy férfi rokonom egy sokkal idősebb nővel állított haza. Nőnek 7-10 évvel voltak fiatalabbak a fiai. Család nem nézte túl jó szemmel, nem értettük, mit akar egy középkorú nő egy fiatal pasitól.

nem is lett jó vége, pár évig nagy volt a láv, de véget ért.

2014. jan. 1. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Működhet. Akár még életre szóló kapcsolat is lehet belőle.
2014. jan. 3. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:
ha sok a pénze a pasinak akkor igen
2014. jan. 3. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha megnézed, itt egészen addig, amíg a valós számot meg nem tudtad, remekül klappolt a dolog! Ha pedig ez a helyzet, akkor miért ne próbálhatnád meg? az egész világunk sablonokra épül, a legtöbb ember szerint az ilyen fickónak már otthon kellene lennie két gyerekkel, mert...

De ő nem ilyen! Van itt bármi probléma?

2014. jan. 3. 10:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Meglátjuk mi alakul :)
2014. jan. 3. 13:08
 10/12 anonim ***** válasza:

a szánalom már kialakult.

aki egy kicsit is épen gondolkozik, és nem vonza a pénz, a tapasztalat, vagy a tipikus mert ő már hú de érett dolog belátja ezt.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 39 évesen nincs családja, sem gyereke, és csak 20 évesekkel sikerül kapcsolatot kialakítania...ez gyanús.

tudom hogy tetszik, mert jujjj úúúristen ennyi idős és engem akar...de nyíljon fel a szemed, komoly kapcsolatra alkalmatlan!

2014. jan. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!