Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy egy lány nem ilyen kis "bájos", még lehet barátja ("pasija")? (19/L)
én például a nem "bájos" lányokat szeretem, tekintve, hogy én is inkább magamba forduló vagyok, vagy hogy is fogalmazzam...
előző válaszolónak: a pasik 30-40%-ának nem csak a kinézet számít!!!
21F
Három dolog jut az eszembe ezt olvasva:
1. Az emberek nem látják belülről magukat, tehát gyakran súlyos tévedésben lehetnek azzal kapcsolatban, hogy milyenek mások előtt. Attól, hogy magadat nem tartod kedvesnek vagy aranyosnak, még lehetsz az a valóságban. Az alacsony önbizalom nagyon gyakori.
2. Ha valóban nem mosolyogsz, és ellenséges a stílusod stb., akkor az egy komoly probléma. Az, hogy egy nő mennyire vonzó, ugyanis legalább akkora mértékben múlik a viselkedésén, arckifejezésén stb., mint a természetes adottságain. Egy átlagnál csúnyább, de optimista, derűs, mosolygó nő a férfi szemében adott esetben szebbnek tűnhet, mint egy átlagnál szebb, de szomorú, ingerült vagy ellenséges nő.
3. Ha _tényleg_ nem vagy mosolygós és kedves (ami kétlek, ld. 1. pont), vagyis rossz a hangulatod, ingerült vagy, türelmetlen vagy stb., akkor ez komolyabb probléma, ami nemcsak egyszerűen arról szól, hogy van-e esélyed párkapcsolatra, hanem az egész életedről szól. Meg kellene határoznod, van-e az életedben problémaforrás, miért vagy elégedetlen, miért nincs rendben az önbizalmad stb. Ez egy hosszasabb önvizsgálatot és fejlődést tehet szükségessé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!