Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kérdezem, Van még egyáltalán Normális férfi?
és normális lány???
ennyit kérek: nem iszik sokat hétvégente, van humora, nem depis.
komolyan mondom: Az vagyok.
szóval biztos van még más is, olyan nincs, hogy nincs:D
Van.
Csak,hogy a normális férfiak a normális nőket keresik.Vagyis neked is van defekted.
Miért kéne mindent elmondani neked?Miért nem beszélhet az exével?
Nekem úgy tűnik csak hisztizel és féltékeny vagy.
22 -es válaszoló:
Nem szorulok rá, hogy a pasimnak vastag legyen a pénztárcája, mert nincs okom panaszra az életvitelemet illetően. És mellesleg mit érek azzal, ha milliomos is? Az nem én vagyonom, lehúzni pedig senkit nem szokásom.
Bár örülök, hogy sokan ilyen "pozitív" konzekvenciát szűrtek le a kérdésemből, hiszen nem is látnak, csupán egy kérdést tettem fel.
Kérdező:
Csak a negatív kommentekre válaszolsz, az építő jellegűre meg semmit.
Ezért van ótvar pasid, mert egy h*lye pitsa vagy
Ja és 21-es:
rengeteg lány van aki nem fogyaszt alkoholt, van humora, csinos és nincsenek mentális problémái:)
27-es
A hozzászólásod felettébb primitív. Meg értem most már amiket írtak neked:) Örülök, akkor hogy ilyen vagyok amilyennek jellemeztél így látatlanba. haha
Amúgy kérdező.
Minden férfit ismersz a világot,hogy azért mert nem voltak papucsok a pasijaid rögtön ilyen kérdést írsz?
Nem szégyelled magad?
TE szent vagy?Te normális nő vagy aki normális pasit érdemel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!