Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kérdezem, Van még egyáltalán Normális férfi?
fúú kérdező de sokszor hallottam ezt a "nem a külső számít" szöveget aztán kiderült hogy mégis
a belsőt nézed?ne viccelj már :D
ezt te sem gondolod komolyan
7-es válaszoló:
Igen nem egyszerű, én is mindig azon voltam, hogy rendbe hozzam a dolgokat. Láttam sokszor rajta is az igyekezetet. Azonban nem szeretem, ha hazudnak a szemembe. Először talán még meg is bocsátom, ha szeretem.. mert úgy vagyok vele, hogy mindenki hibázik néha. De, ha körbenézek az ismerettségi körömben/barátnők között akkor szintén ezt látom. Mindenhol van valami probléma mindig. Nem könnyű kompromisszumokat kötni
Nincs barátnőm, nem is volt, mert nem vagyok elég tapló bunkó sz@rházi.
Természetesen rendesnek tartanak csak barátok, ők azért nem járnának velem, mert a külsőm nem az ideáljuk... de belsőleg korrektnek tartanak.
Csak hiányolják belőlem a dominanciát.
plusz mondták tartanak igényt 1 kis lesz@rlak te r!ba4nc szindrómára, amit én valahogy nem tudok megtenni azzal akit szeretek.
Kedves 11-es válaszoló.
Volt már olyan pasim akin mindenki megbotránkozott, mert annyira nem illett hozzám. És? Nem érdekelt sosem mások véleménye. Szerintem senkit se kellene, hogy érdekeljen..
megértem Turbó ;) :(
hasonló cipőben vagyok
kérdező szerintem már csak megszokásból vagy vele :/
és ő is így lehet,de annyira már nem érdekled,mert ugye biztos pont vagy
De amúgy ez a véleményem a lányokról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!